URNEBESAN VIDEO! Uroš Stanić odgovarao na pitanja iz MATEMATIKE, kada budete čuli OVE odgovore suze će vam krenuti od smeha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš šokiran znanjem Uroša Stanića.

 

 

Spoj Marka Janjuševića Janjuša i mladog Uroša Stanića mnogima natera suze na oči od smeha vrlo često. Tako je sada na Instagram profilu, ali i na ostalim društvenim mrežama postao viralni snimak u kom njih dvojica pričaju, a onda je jedan trenutak bio prelomni. 

Naime, Janjušević je počeo da ispituje Uroša o matematici, a zbog njegovih odgovora je Marko počeo da se hvata za glavu. Sve je počelo kada su krenuli da komentarišu cene cigareta, te mu je Janjušević otkrio da jedna paklica košta puno, a onda mu je postavio zagonetku, zbog koje je usledio urnebesan matematički kviz. 

- Ako je kutija 600 dinara, a 20 cigara u kutiji, koliko ti ispada jedna cigara? Koliko je 15 puta 20? - upitao je Janjuš, na šta je Uroš odgovorio:

- 600 dinara. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić

 

- Koliko je 10 puta 20? - nastavio je da ispituje Janjušević, a Stanić ga je dodatno šokirao:

- 100, zbog nule Janjuše. Vidim nule, znači nula - odgovorio je Uroš. 

Inače, poznato je da su Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš imali turbulentan odnos, ali kako se može primetiti, njih dvojica za sada savršeno funkcionišu i vrlo lepo se druže. Uroš je nekoliko puta pričao da u Janjušu vidi očinsku figuru koja mu je nedostajal u životu, nakon čega su mnogi gledaoci počeli da komentarišu njegov život. 

Poznato je da se Uroševi roditelji nisu oglašavali za medije, verovatno zbog njegove priče o teškom navodnom detinjstvu sa njima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading