U ŠOKU SAM! Oglasila se Stanija u jeku skandala njenog dečka Asmina Dudžića! Jedva je izustila ove reči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hos posle eksplicitnog snimka se nastavlja!

U ŠOKU SAM! Oglasila se Stanija u jeku skandala njenog dečka Asmina Dudžića! Jedva je izustila ove reči! (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV, facebook

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević kaže da je u šoku zbog porno-skandala njenog dečka Asmina Durdžića. Naime, nakon što je u javnost isplivao snimak na kom se Asmin vidi kako orgija sa nepoznatom devojko, a sve dok ga snimaju drugovi u hotelskoj sobi, ona je kratko poručila da je šokirana onim što je videla i da nije u stanju da bilo šta više govori. 

- U šoku sam. Šta da vam kažem. Nemam reči i ne mogu sada da pričam - rekla je starleta za Pink.rs.

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević

 

Inače, Aneli Ahmić je u rijalitiju ''Elita'' u par navrata naglašavala da ju je Asmin varao, a sada su svi šokirani eksplicitnim snimkom iz hotelske sobe na kojem se vidi kako Durdžić ima intimne odnose sa devojkom, te mu ona pruža užitak.

U isto vreme, sestra Aneli Ahmić objavila je detalje toga kako Asmin laže da je Ahmićkna neodgovorna majka, pa je sve okačila na Instagram.

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

 

Evo da demantujemo krmka. Sita ti plaća vrtić detetu, sport, odeću i hran, što se i vidi u porukama. A beše poslao si 6000e za ćerku? - napisala je Sita ispod fotografije na kojoj se vidi cela konverzacija preko poruka. 

Sita Ahmić je takođe pričala i da će policija da je štiti od Asmina ukoliko to bude potrebno, jer joj je navodno pretio preko telefona tokom jedne od svađa koje su imali.

Asmin je zvao Situ i pretio sa nepoznatog broja, poziv je trajao maltene jedan minut, ko zna šta je sve ispričao kad je Sita rekla drugarici da će od njega da je štiti policija ubuduće. Rekla je: "Od Asmina će da me čuva policija ako nastavi da zove i da provocira! Kad se primiri nema problema, a onda odjednom krene da pravi haos". On je pominjao dete, navodno pretio da Sita više ne sme da ga uzme usta, ali je bio kratak da ga ne bi nekako snimila i to sve objavila - rekao je za medije upućen izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading