ASMIN PRETI SITI AHMIĆ! HOĆE DA JOJ SMESTI SKANDAL SA GOLIM SLIKAMA! Anelina sestra VAN SEBE zbog skandaloznih poruka!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siti je Asmin slao poruke jer kad god uđe na portale vidi na vestima da ga non stop pominje!

ASMIN PRETI SITI AHMIĆ! HOĆE DA JOJ SMESTI SKANDAL SA GOLIM SLIKAMA! Anelina sestra VAN SEBE zbog skandaloznih poruka!

Foto: Ata images, Facebook

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić kaže da joj se ponovo javio Asmin Durdžić, a sve zbog toga što ga non stop pominje u medijima zbog sestre, pa je navodno pretio. Kako smo saznali, on je Siti sa nepoznatog broja poslao nekoliko poruka, u kojima je naveo da će da se sveti ako njena porodica nastavi da ga pominje u bilo kom kontekstu, a ona se o svemu poverila prijateljima. 

- Siti je Asmin slao poruke jer kad god uđe na portale vidi na vestima da ga non stop pominje. Rekla mi je da je slao: "Ako nastavite ti i tvoja porodica da me blatite, ja ću da iznesem o vama sve što znam! Neću više da budem blag, niti imam nameru da ćuti o stvarima o kojima do sada jesam. Sve tvoje gole slike idu u etar" - priča upućen izvor. 

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

 

Inače, Asmin Durdžić je nedavno u svojoj velikoj ispovesti za Blic ispričao je apsolutno sve o odnosu sa bivšom Aneli Ahmić, njenom porodicom, novom izabranicom Stanijom, kao i ćerkom Norom.

Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam. Ta devojka nije nimalo naivna i vidim šta radi. Non stop me pominje, što mi se nikako ne sviđa - rekao je Asmin, pa je pričao i o čuvenom Alenu koji se uz Anelino ime redovno sada pominje u medijima:

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Sita Ahmić

 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aman zaman

25.01.2024 21:15

Niko tu nije normalan.Sestra koja podrzava drugu sestru da bludnici na tv ,brat koga boli briga za porodicnu cast i ocevo ime,majka koja se ne smije ziva ciniti od kcerki.S druge strane Norin otac koji bi zivot dao za Staniju ,uvlaci dijete u medijske price kako bi Stana bila na portalima,njegov pervezni otac,majka i sestra koje kako sviraju tako cijela porodica igra.Svi su tu ludi ljudi.Zao mi je djeteta a i Aneline mame

Taj

27.01.2024 20:12

debil preti Siti sa slikama njegova olupila elitna pleboj zečica ima vise nagu slika nego sto su ovaj degennerik i njegova droca zajedno teski Sita i ako ima te slike to je bilo dok je bila mlada dok njegova curka sad u 40 - toj se slika naga, vise je gola nego obucena Lujka postavlja nage slike kako bi se lezbejke i nemocne dede palile a ona imala vise pregleda zbog love Boze koja dve olosa i odrona na svaki nacin se bore da se operu na njihovu zalost to im samo pali kod oni koji su kao oni i slepaca Olosu umesto sto tu tvoju sponzorusu financiras i tretirati kao kera posto moras da radis pobjedom posveti se djetetu koje nisi vidio ni pito za njega 8 god da to dete oseti ocevu ljubav Olosi bedni ste, puni pakosti zla ljubomore prema drugim i beskicmenjaci