NAKON POVRATKA SA SAHRANE, MATORA IMALA JEDAN ZAHTEV ZA UKUĆANE: Poverila se Kačavendi, pa otkrila šta im je tražila!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora se vratila na imanje, nakon što je sahranila ujaka, a od ukućana je želela samo jedno.

NAKON POVRATKA SA SAHRANE, MATORA IMALA JEDAN ZAHTEV ZA UKUĆANE: Poverila se Kačavendi, pa otkrila šta im je tražila!

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora očajna je što Lepi Mića pokušava da obezvredi njen brak sa Anitom Stanojlović, pa je u razgovoru sa Žanom Omniom otkirla da joj nije čak ni izjavio saučešće povodom smrti ujaka. 

- To što sam ja gej i što moj brak ne može takav Zakon ovde, ne znači da taj brak nije validan. Ja sam čovek, ja sam živo biće. Kada ulaziš u brak, u glavi ti je isto da želiš život, da želiš s nekim da provedeš vreme. Nije to problem, nego što je on toliko zadrt. On meni priča zavičaj, ujak, ovo, ono, on mi nije izjavio saučešće - rekla je Matora.

Danas, tokom proslave rođendana Jelene Marinković u Dubiozi, Matora se požalila svojoj prijateljici, Mileni Kačavendi, pa joj objasnila šta ju je kod Miće najviše razočaralo:

 

- Rekla sam mu 3 dana da me pusti da budem u žalosti, pa ćemo posle da se raspravljamo, znaš koliko mene boli uvo za njega. Samo me boli što je posle 7 godina rijaliti prijateljstva on našao sa mnom da igra rijaliti. On konstantno brani nešto neodbranjivo i pravi favorite ovde, e sa mnom neće moći tako - rekla je Matora.

- Ma, neka jede go*na, on misli da treba svake godine da vodi neku osobu do pobede i onda ih brani i kada nisu u pravu. Mnoge ku*ve je tako dovodio do pobede.Nema ti šta da se nerviraš, samo lezi, napuni baterije lepo i ne zamaraj se oko nebitnih ljudi - rekla je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading