ŠTA SE DESILO ANĐELU RANKOVIĆU? Zbog Anitinog sina pravi RUSVAJ po Eliti, pale brutalne PRETNJE!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se nije ponašao još od "Zadruge 1", mnoge je ostavio u šoku!

ŠTA SE DESILO ANĐELU RANKOVIĆU? Zbog Anitinog sina pravi RUSVAJ po Eliti, pale brutalne PRETNJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Juče su tokom dana učesnici "Elite" imali zadatak da biraju najveću izdajicu, a uveče je u emisiji "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević doneo rezltate. Anita Stanojlović se po glasovima publike našla na teećem mestu, a kad je to saopšteno u Beloj kući nastao je haos među takmičarima. 

Ivan Marinković je žestoko udario po ko zna koji put na Anitu i njenog dečka Anđela Rankovića, koji je imao jako burnu reakciju, nakon što je Marinković spomenuo njenog sina Alekseja. 

- Za mene Anita nije normalna kao i Anđela, obe nisu normalne. Anita je izdala Matoru, njeno poverenje na dan svadbe - rekao je Ivan.

- Ne može da se ospori to, da je izdaja, izdaja je. Ima težinu jer se desilo na dan venčanja, ne može da se negira - komentarisao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Rankovović i Anita Stanojlović

- Nisam očekivala mesto na anketi, ali izdaja je izdaja. Moja izdaja se desila napolju, tako da Anđelo ima puno pravo da me ne navede. Možda je i Ivan izdao svog sina - potkačila je Anita.

- Ja sada kažem, ko bude spomenuo Željka u svađi sa Ivanom - krenula je Miljana, a Anđelo je prekinuo odmah:

- Evo ja sada kažem, kada on bude spomenuo njenog Alekseja, ja ću da spomene svaki put njegovo dvoje dece - skočio je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković

Mnogi nisu očekivali da će Anđelo u odnosu sa Anitom imati ovako burne reakcije, ali nije prvi put da se vidi ova njegova strana jer je i tokom veze sa Teodorom Džehverović u "Zadruzi 1" radio iste stvari i sa ostalim takmičarima koji su ih napadali je brutalno ratovao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading