ŠA IZAŠAO IZ ELITE: Miona doživela pomračenje, urla iz sveg glasa!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera usnimila šok razgovor!

ŠA IZAŠAO IZ ELITE: Miona doživela pomračenje, urla iz sveg glasa!

Foto: RTV Pink

Tokom večeri došlo je do suočavanja Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša, koji je večeras doživeo totalno pomračenje, da nije mogao da se obuzda. Miona je ponovo uspela da ga zbog njenog ponašanja, doživi totalni haos u glavi, pa je počeo da peni, te je obezbeđenje uletelo na imanje. 

Njegovi cimeri nisu znali kako da ga obuzdaju i smire, a za karambol koji je nastao okrivili su Mionu, jer smatraju da u njemu namerno budi najgore i provocira ga dok ga ne dovede to totalnog ludila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Iako je delovalo da Ša neće prestati da histeriše i pravi haos, on je na kraju uspeo nekako da se obuzda i prekine da pravi karambol po dvorištu Bele kuće, a onda je odlučio da se skloni od svih i provdede slobodno vreme sam sa sobom. 

U jednom trenutku Ša je ušao u toalet i priznao Mioni da je bio izveden iz "Elite", kako bi se primirio i da je sad spreman da normalno nastave odnos, ali ona još uvek nije bila smirena, pa ga je oterala od sebe vikajući.

- Pričaj normalno, da li možeš normalno? Mene ne boli k*rac, da li vidiš da sam tu? Ja sam izašao i iskulirao se, da me boli k*rac otišao bih. Vidiš da sam došao, ajde spusti loptu - govorio je Ša. 

- Ti si obećao da ti dam šansu, a ako napraviš sr*nje da te odj*bem. Dala sam šansu, šta radiš? Iskulirao si se, ja nisam. Samo izađi - vikala je Miona. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Međutim, nakon ovog razgovora oni su zajedno završili pod jorganom i zaspali zagrljeni, o čemu je Republika već pisala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading