LJUBAVNICA NASTAVLJA DA GAZI RODITELJE: Ša je teroriše svaki dan, a ona ponovo UDARA na najmilije!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović opet stavila majku i oca u drugi plan!

LJUBAVNICA NASTAVLJA DA GAZI RODITELJE: Ša je teroriše svaki dan, a ona ponovo UDARA na najmilije!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za takmičarku Mionu Jovanović. Ona je od publike dobila savet da živi svoj život i da ne bi trebali roditelji da joj ga uređuju, već da samo posluša njihove savete, ali prati svoje srce. 

Ona je objsnila da reči njenih roditelja nisu uticali na nju iako su pokušali da joj otvore oči i sklone je od repera Nenada Aleksića Ša, što je pokazala svojim ponašanjem. Miona i Ša se svakof dana svađaju, a ona je odlučila da sluša svoje srce iako je porodica rekla da što pre izađe iz kreveta u kojem spava sa reperom. 

- Ja nisam poslušala svoje roditelje, već sam ih saslušala. U pravu su za neke stvari koje se i dalje ne popravljaju, ali to se tiče nas dvoje. Ja sledim svoje srce, jer mi je razum itekako govorio da izađem iz kreveta - govorila je Miona, a onda se uključio i Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Apsolutno se odnos promenio od dolaska njenih roditelja. Po strani sam i nismo prisni kao što smo bili. Ne pijemo kafu, ne šetamo, ne družimo se. Kao da se u njoj nešto lomi. Voli me, ali način na koji to pokazuje mi nije jasan. Ja sam čovek koji više nema snage za tve stvari. Odnos nam je bio savršen pre toga. Sve se dešava od trenutka kada su to njeni roditelji izjavili. Ako si već poslušala svoje srce, hajde da nastavimo ali da spustimo loptu - komentarisao je Nenad Aleksić Ša u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading