SLOŠILO SE ALEKSIĆU U ELITU: Pojavio se ŠOK SNIMAK, Ša više nije mogao da IZDRŽI, samo je PREVRNUO OČIMA!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Aleksiću Ša se naglo slošilo!

SLOŠILO SE ALEKSIĆU U ELITU: Pojavio se ŠOK SNIMAK, Ša više nije mogao da IZDRŽI, samo je PREVRNUO OČIMA!

Foto: printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša i dalje su tema broj jedan u medijima, a njihov odnos izaziva veliku pažnju javnosti. Iako se nisu zvanično rastali, njih dvoje prolaze kroz turbulentan period u vezi, što je rezultiralo brojnim javnim raspravama i spekulacijama.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Miona je jasno istakla da ne želi da pomiri svoj odnos sa Ša, dok reper uporno pokušava da je ubedi u suprotno. Njihova komunikacija je daleko od idilične, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje ishod ove emotivne klackalice.

- A šta si ti hteo da izazoveš time što si lupao kao pi****ina na kapiju na moj rođendan - rekla je Miona.

- Slošilo mi se. Grlio sam te celu noć, bolelo me je uvo da li se ljutiš - rekao je Ša.

- Ne prija mi to što su mi rekli - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Ša ističe da "gori" da se pomire, dok Miona odlučno stoji iza svoje odluke da nastave svaki svoj put. Njihovi javni sukobi i razgovori dodatno podgrejavaju interesovanje medija i publike za njihovu sudbinu.

Detalji iz njihovih razgovora otkrivaju duboke emotivne tenzije i različite stavove. Miona je iznela svoje razloge zašto ne želi da se pomiri, dok Ša ističe da je njegovo ponašanje bilo motivisano ljubavlju. Njihove kontraverze dodatno intrigiraju javnost.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Jedan od zanimljivijih momenata njihovih razgovora jeste Šina tvrdnja da je spreman da ide na poligraf kako bi dokazao istinitost svojih reči. Ova izjava izaziva dodatnu pažnju i podstiče spekulacije o tome šta bi rezultati poligrafa mogli otkriti.

Ovaj emotivni triler nastavlja da intrigira javnost, a samo vreme će pokazati kako će se odvijati dalji tok događaja između Mione i Ša. Njihov odnos ostaje pod lupom javnosti, a očekivanja su visoka. Mediji sa nestrpljenjem prate svaki njihov korak, dajući publici uvid u ovaj kompleksan ljubavni scenario.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

03.01.2024 22:51

"SLOŠILO SE ALEKSIĆU U ELITU" - ПА кад је ушао у кућИ.