PEDESET NIJANSI GADOSTI: Mionini roditelji kad budu videli kako Ša ZAVLAČI njihovoj ćerki RUKU dole i ŽVALI je po grudima, SLOŠIĆE im se od muke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša zgrozio gledaoce ovim pokretima!

PEDESET NIJANSI GADOSTI: Mionini roditelji kad budu videli kako Ša ZAVLAČI njihovoj ćerki RUKU dole i ŽVALI je po grudima, SLOŠIĆE im se od muke! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Reper i švaler Nenad Aleksić Ša ove večeri pokušao je ponovo da se privuče ljubavnici Mioni Jovanović, kako bi sa njom razmenio vrele poljupce i dodire, dok je ona čistila lice i pokušavala da ima bjutislip. 

Reper joj je prišao s leđa, ali Miona nije bila raspoložena za njegove dodire, šta više, nakon što ju je on pokušao dodirivati po intimnim delovima, ona se sklanjala, jasno mu stavljajući do znanja da joj ne prija. 

 

Međutim, Ša, kao neko ko je poznat da ne odustaje ni nakon što ga pet puta devojka odbije, nastavio je da spopada Jovanovićevu, ne mareći što su joj roditelji izričito zabranili da bude u ovakom, po njihovom mišljenju degutantnom odnosu, budući da se on nalazi i dalje u crkvenom braku. 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, mnogi su bili zgroženi ovim snimkom, koji je postao viralan na Instagramu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- "Ovo je tačno film pedest nijasni gadosti", "Čovek je hodajući blam", "Šaban ponovo ordinira po odeljenju za blam" - bili su samo neki od komentara. 

Miona mu je rekla da će razgovarati ujutru, kad se ona otrezni, a reper je počeo da je emotivno ucenjuje i "hvata u mašinu" da se pomire. Ipak, Miona je pristala da obave taj razgovor, kako bi oboje znali na čemu su, a ona mu je jasno stavila do znanja da se izblamirao sinoćnjim ponašanjem i da se samo dodatno "ukopao".

- Fujčina ponašanje, razmisli šta si pričao u ekonomskom... - poručila mu je Miona.

- Ja ti se kunem da nisam vređao tvoje roditelje - pobesneo je Ša.

- Moraš da se emancipuješ, taman si bio normalan i onda taj postupak... 100 metara ispod zemlje. Pokazao si mi da si ispao kreten i debil - nastavljala je Jovanovićeva.

- To je trenutak, želeo sam da ti pokažem kako odvratno može da bude - govorio je reper.

- Pokazao si da si kreten, sebe si izblamirao, ne mene - rekla mu je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mionini roditelji

04.01.2024 00:47

Mionini roditelji su tako usporeni,blagi kao i nekad Huso Mujic,kada je vidio da Dalila ide pogresnim putem trebao je doci i za ruku je izvesti kao i Mionini.Kazna ko kazna vazniji je zivot djeteta.Jos se vise cudim Mioninim roditeljima jer su ljudi u mladjim godinama iz grada ,zar da gledjau kako staracke ruke plaze po njihovoj mladoj kceri .FUJ!

Перагеније

04.01.2024 16:42

Види тато, ја на тв-ји...