ŠA SPOPAO MIONU U KREVETU: Ljubavnica zbog 20 godina starijeg reper opet PONIZILA RODITELJE!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega završila ispod jorgan planine sa reperom!

ŠA SPOPAO MIONU U KREVETU: Ljubavnica zbog 20 godina starijeg reper opet PONIZILA RODITELJE!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom večeri došlo je do suočavanja Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je večeras doživeo totalno pomračenje, da nije mogao da se obuzda. Miona je ponovo uspela da ga zbog njenog ponašanja, doživi totalni haos u glavi, pa je počeo da peni, te je obezbeđenje uletelo na imanje. 

Njegovi cimeri nisu znali kako da ga obuzdaju i smire, a za karambol koji je nastao okrivili su Mionu, jer smatraju da u njemu namerno budi najgore i provocira ga dok ga ne dovede to totalnog ludila. 

Iako je delovalo da Ša neće prestati da histeriše i pravi haos, on je na kraju uspeo nekako da se obuzda i prekine da pravi karambol po dvorištu Bele kuće, a onda je odlučio da se skloni od svih i provdede slobodno vreme sam sa sobom. 

Nakon toga reper je odlučio da još jednom pokuša sa Mionom, pa se uvukao u njihov krevet, a sreća ga je poslužila, pa su vrelo brzo završili zajedno pod jorganom. Njih dvoje su neko vreme proveli pod jorganom, a kad je mlada pevačica poželela da se to prekine, on ju je nagovarao da to ne radi i grlio kako se ne bi razdvojili. 

Kako će njihov odnos izlgedati u narednim danima i satima ostaje da pratimo, kao i da li će uspeti da se pomire i nastave ljubavnu vezu, pošto Jovanovićeva trenutno ne želi da bude sa njim, ali ostavlja prostor da može da se desi pomirenje ako reper u petoj deceniji pokaže da može da se promeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
New age

04.01.2024 21:33

Miona i Andjela su razocarenje njihovim roditeljima.To je kada vaspitate kcerke bez discipline,kontrole, onda one zaborave i ne poznaju sta je dozvoljeno a sta nije.Ja im nisam nista ali sam razocarana koliko im malo znace roditelji