ŠA SVE RAZLUPAO PO IMANJU, PA POČEO DA PENI OD BESA: Spomenuo Mionini RODITELJE, a onda ga obezbeđenje dohvatilo!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša doživeo pomračenje zbog Mione Jovanović!

ŠA SVE RAZLUPAO PO IMANJU, PA POČEO DA PENI OD BESA: Spomenuo Mionini RODITELJE, a onda ga obezbeđenje dohvatilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri došlo je do suočavanja Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji je večeras doživeo totalno pomračenje, da nije mogao da se obuzda. Miona je ponovo uspela da ga zbog njenog ponašanja, doživi totalni haos u glavi, pa je počeo da peni, te je obezbeđenje uletelo na imanje. 

Nenad je u jednom trenutku dohvatio saksiju sa betona i počeo da baca svuda po imanju, pa je pokušao do te mere da izdrami, da je hteo da razbije staklo na prozorima. 


- Šta je ovo? Šta je ovo? Stani Nenade! U pravu si i za tebe i za mene, tako da kaže! Kuva kaficu, vrti ono i k*rči mi se! Miona brate! Nisi bila takva, zbog roditelja si postala takva! - urlao je Ša i zaleteo se kao Mioni. 

- Gde je lepa reč? Gde je?! Zagrliš me! Ej! Koji lažov! Brata mi, nisam rekao, nisam je opsovao! Peđe mi rođenog! - kukao je Ša i počeo da razbija sve po imanju. 

- A što bacaš to, divljaku? Hoćeš li da staneš? - pokušala je Miona da ga smiri.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Nenada je obezbeđenje sklonilo ispod trema, gde su ga posadili da sedi, kako bi došao sebi, ali je on i dalje dobacivao Mioni da je gotovo, preteći da će da pobeći sa imanja. Ovaj odnos definitivno je jadan od turbulentnijih, naročito od kada su Mionini roditelji bili na imanju. 

- Reč nisam rekao, spomenuo nisam rekao, ni mamu ti j*bem ni ovo drugo. Nijedne sekunde! Ja nemam snage! Idem odavde! Gotovo je! Sram te bilo! - kukao je Ša kao malo dete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading