RASKRINKANA MISTERIJA BROJANICE U ELITI: Nakon ovoga učesnica Elite ostaje bez svih!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo nakon posete porodice dajo prosledila poklon Bojani!

RASKRINKANA MISTERIJA BROJANICE U ELITI: Nakon ovoga učesnica Elite ostaje bez svih!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Anđelu Šparavalo posetila je porodica, a brat i majka nisu želeli ni da je pozdrave, zbog veze sa Bojanom Pavlović. Oni su joj poručili da je u Eliti pokazala sve najgore, pa su joj tražili objašnjenje za svakodnevne se*sualne odnose sa ženom.

Rekli su joj da brat ne ide u školu od sramote, kao i činjenicu da je se prijatelji gade, te da neće imati gde da se vrati, nakon rijalitija. Ova tema komentariše se već danima u Beloj kući, a jedan detalj posebno je privukao pažnju fanovima rijalitija na društvenim mrežama. 

Naime, tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" publika je Bojanu upitala o brojanici koju nosi na ruci, a koju je dobila o Anđele. Međutim, iako se one nisu preterano pravdale, otkriveno je da je Šparavalo taj poklon svoj bivšoj dala nakon što je imala suočavanje sa porodicom, a da stvar bude gora, tu brojanicu su joj upravo i doneli njeni najbliži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Šparavalo

Još uvek nije poznato da li će zbog ovog poteza porodica konačno da stavi tačnu na odnos sa ćerkom, jer su joj obećali da će je se odreći, ako nastavi da bude bliska sa Bojanom. Iako njih dve nemaju direktan kontakt, izgleda da dosta detalje pokušavaju da sakriju, ali na kraju sve ispliva na površinu i sazna se istina. 

Podsećao, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Bojana Pavlović je otkrila da joj se Anđela obraća "na kvarno" i da joj je uručila poklon:

- Čija ti je ta brojanica na ruci? - glasilo je pitanje za Bojanu.

- To mi je poklon za Novu godinu - rekla je Bojana. 

- To sam joj ja poklonila namenski, to je to. Pre svega sam joj spremila brojanicu da joj dam i eto - rekla je Anđela.

- Ovo je dokaz da Anđela nije raskirstila sa Bojanaom. Ovo je dokaz da ona laže i roditelje da će skloniti od Bojane - dodao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading