RAZOTKRIVENA ANELINA AFERA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Ovo su ŠOK detalji o misterioznom Alenu, PREBLEDELA u sekundi!

Autor: P. R.

Zadruga

04.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje zatreslo Belu kuću!

RAZOTKRIVENA ANELINA AFERA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Ovo su ŠOK detalji o misterioznom Alenu, PREBLEDELA u sekundi!

Foto: youtube.com/pink.rs

U emisiji "Pitanja gledalaca" koja se sinoć održala u "Eliti", jedna od tema koja je izazvala veliko interesovanje javnosti jeste razgovor Aneli Ahmić sa majkom, u kome je pomenula izvesnog Alena koji je, prema njenim rečima, oženjen. Ova izjava je izazvala znatiželju mnogih, a sada je i javno postavljeno pitanje povodom toga.

Naime, voditelj Milan Milošević postavio je Ahmićevoj o misterioznom muškarcu koji je spomenut tokom novogodišnje posete njene majke, a ona je objasnila da je Alen zapravo prijatelj njenog brata i da je za njih kao član porodice. Takođe, spomenula je da mu je ostavila auto, ali nije želela da otkriva previše detalja o njemu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić otkrila istinu o Alenu u Eliti

Celi razgovor sa tvojom majkom je bio propraćen, ko je Alen? - pitao je Milošević zbunjenu učesnicu. 

Ja sam ostavila nešto napolju, to nema veze sa ljubavlju, to je od mog brata prijatelj, on je nama kao porodica. Ja sam svoj auto ostavila njemu, ali ne smem puno da pričam o njemu, on nam je kao član porodice - istakla je Aneli. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić Elita

Inače, interesantno je da je i Stanija Dobrojević, ulazeći nedavno u ulozi Baba Mrazice u "Elitu", odmah upitala Aneli za Alena, ali je Ahmićeva tokom razgovora sa majkom menjala priču čak i ime muškarca koje je pominjala.

Dok se čekaju novi razvoji događaja, jedno je sigurno - Anelin razgovor sa majkom i pominjanje Alena će i dalje biti predmet interesovanja javnosti. Dok jedni izražavaju želju za saznanjem više detalja o Anelinom odnosu sa Alenom, drugi se pitaju da li je ovo samo još jedna medijska manipulacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading