ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NEZGODU, PA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Pevačica u gipsu, otkazan ulazak u Elitu!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković doživela je nezgodu, momentalno joj ukazana lekarska pomoć.

ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NEZGODU, PA ZAVRŠILA U URGENTNOM: Pevačica u gipsu, otkazan ulazak u Elitu!

Foto: ATA Images

Večeras je trebalo da bude uzbudljivo veče u Eliti, ali pevačica Zorica Marković je doživela nezgodu na putu do kafane gde je trebalo da nastupa.

Kako je Zorica javila, a prenosi Pink, na putu do kafane doživela je pad koji ju je sprečio da ispuni svoje pevačke obaveze. Na sreću, brza reakcija i hitan prevoz do Urgentnog centra omogućili su lekarima da joj dijagnostikuju prelom podlaktice i stave gips.

Iako je bila spremna da zabavi publiku i takmičare, Zorica se izvinila produkciji rijalitija Elita što večeras neće moći da se pojavi. Njena emotivna poruka ispunjena je žaljenjem zbog propuštene prilike da peva, ali je istovremeno izrazila zahvalnost na podršci koju je primila od svojih fanova i kolega.

Dok se Zorica oporavlja od nezgode, njeni fanovi iskazuju podršku i šalju joj želje za brz oporavak. Pevačica je poznata po svojoj energičnoj i strastvenoj izvedbi na sceni, pa je ovakav peh izazvao zabrinutost među njenim obožavaocima.


Uz nadu da će se Zorica brzo vratiti svojim uobičajenim aktivnostima, ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na planove za njene buduće nastupe.

Večeras će se u Eliti održati proslava, odnosno repriza Nove godine, a ukućane će zabavljati Ivana Šašić, zajedno sa DJ Nebom, koji je "stalni gost" u Eliti, s obzirom da učesnicima pušta muziku svakog utorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading