BIVŠA ZADRUGARKA NAPRAVILA LOM U KAFANI: Otvorila lokal, pa ga odmah URNISALA, sve se lomilo (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.12.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogeledajte kako je izgledalo otvaranje kafane poznate pevačice!

BIVŠA ZADRUGARKA NAPRAVILA LOM U KAFANI: Otvorila lokal, pa ga odmah URNISALA, sve se lomilo (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras je došao trenutak koji su mnogi nestrpljivo iščekivali - otvaranje kafane Zorice Marković, poznate kraljice narodne muzike i majstora rijaliti igara. Naša ekipa se našla na licu mesta kako bi zabeležila ovaj događaj i otkrila šta sve nen novi lokal krije.

Jedna od prvih stvari koja nam je zapala za oko bila je činjenica da se kafana Markovićeve značajno razlikuje od ostalih kafana, posebno po pitanju enterijera. Prostor je prostran i veoma lepo uređen, odiše luksuzom na svakom koraku. Svetla se prelivaju sa svih strana, dok je bina namenjena muzičarima istaknuta kao glavni deo prostora. Ono što je posebno zanimljivo jeste da bina više podseća na muzički studio nego na klasičnu binu u kafani.

Inače, Zorica Marković je kao večerašnji domaćin zablistala, a posebno su privukle pažnju njene noge koje su bile u prvom planu. Za sreću, razbijali su se tanjiri, a muzika nije stala sa zabavaljanjem gostiju. Sam vrh estrade se okupio na ovom događaju, pa smo imali priliku da vidimo Acka Nezirovića, Maju Nikolić, Zoricu Brunclik i Kemiša, Veru Matović i mnoge druge poznate ličnosti.

Inače, ljubavni život pevačice Zorice Marković oduvek je bio interesantan medijima, a nedavno se spekulisalo da će ponovo otići pred matičara. Naime kako i sama kaže Zorica, srećna je i zaljubljena, te potvrdila da je njen osmeh vezan za ljubav i da je konačno ispunjena i na ovom polju.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

Ja se ponašam tako kako me energija nosi, a hvala Bogu imam je kao da imam nekih tridesetak godina. Vozim svoju priču i normalno da mi emocije sve ovo daju, trenutno sam zaljubljena i uzvraćeno mi je. Pisali su da ću se udati za dečka koji je dvadeset godina mlađi od mene, naravno da se neću udavati. U mojoj kući postoje samo dva muškarca, to su moji sinovi Ilija i Dejan, mada mi oni kažu da se udam. Mi imamo drugarski odnos i kod nas nema tajni, sve karte na sto i u životu igramo otvorenih karata - rekla je Zorica, preneli su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.12.2023 05:04

Fuj...pokušava na sve načine da skrene pažnju na sebe...PROPALA OSOBA I KAO MAJKA, I KAO ŽENA...uvek je igrala na pogrešnu kartu...čim po ko zna koji put POKUŠAVA DA OTVORI KAFANU...ŽALOSNO...SVE SU BILI U PRAVU U ZADRUZI ...BEZ PINK-A I UČEŠĆA U RELLITY-JU NEMA JOJ NI PARA; NI PROSPERITETA...Ž...a...l...o...s...n...o...