KAČAVENDA NAPADNUTA U ELITI: Besna Bojana poletela ka njoj!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Pretresu nedelje" došlo je do ozbiljne drame!

KAČAVENDA NAPADNUTA U ELITI: Besna Bojana poletela ka njoj!

Foto: printscreen/RTVPink

U  emisiji "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, gledaoci su imali priliku da čuju iznenađujuće detalje iz ljubavne veze učesnica "Elite", Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Odnos između ove dve učesnice bio je predmet komentarisanja, a posebnu pažnju privukao je sukob između Bojane i Milene Kačavende.

- I dalje si bez emocija a ljubite se po ceo dan? - upitao je Milan Milošević Bojanu.

- Pa nemam Milane nikakvu emociju, ne znam šta da ti kažem, zna kakvo mišljenje ja imam o Mići pa je ipak otišla da priča sa njim. Ja ne mogu da izmislim emociju ni da slažem, lepo mi je sa njom ali da me nešto dotiče previše to ne - govorila je Pavlovićeva, a onda se u jednom trenutku ubacila i Milena, zbog koje je Bojana poludela. 

Naime, Milena je dobacivala provokacije u svom stilu, zbog kojih je Pavlovićevoj pala roletna, pa je krenula ka njoj. Niihov sukob se brzo završio i cimeri su uhvatili i obuzdali Bojanu, pa do fizičkog kontakta nije došlo. 

- Ova njena reakcija je bila blaga, ništa mi nije uradila, malo me pogurala samo na sto. Moram da je pecnem malo, samo sam je čačnula nikakvu salvu uvreda nisam uputila, ipak je jako zlobna šta sve radi ovoj devojci, morala sam da je isprovociram, čekala sam ovo jako dugo - komentarisala je Kačavenda nakon sukoba sa Bojanom. 

- Nismo imali intimne odnose, jeste bilo pipkanja i vatanja ali s*ksa nije bilo. Ona je meni rekla da ima emocije prema meni ali da zbog devojke od spolja još uvek ne može da se prepusti, takođe još uvek nema poverenja u mene pa ne može da odluči šta želi - dodala je Pavlovićeva o svom odnosu sa Anđelom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading