DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Učesnica Elite se nije kupala DVA MESECA!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ostavila sve u šoku svojim tvrdnjama!

DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Učesnica Elite se nije kupala DVA MESECA!

Foto: TV Pink/printscreen

Miena Kačavenda

Učesnicu "Elite" Milenu Kačavendu mnogi optužuju da je ženomrzac, a ona je u sinoćnoj emisiji konačno odgovorila na te pretpostavke i poručila da je muškarci u Beloj kući mnogo više poštuju, da su dostojanstveniji, ali i pedantniji. 

Međutim, to nije bilo sve, Kačavenda je šokirala gledaoce otkrićem da među takmičarima postoji osoba koja se dva meseca nije kupala. 

- Ja nikoga ne mrzim, ali ja samo vidim muškarce da čiste po kuhinji. Što se tiče garderobera i kupatila muškarci su mnogo uredniji, po ponašanju su isto mnogo mirniji i dostojanstveniji. Ja u mnogim odnosima budem na muškoj strani, ali kad su konflikti u pitanju ja uvek odbranim ženu čak i ako je kriva, ali u ovim situacijama kad je nešto ne odbranjivo ne mogu da stanem na njihovu stranu. Ja ne znam ko je ove devojke vaspitavao, ja nikad nisam nosila uske haljine, sve devojke su ovde uredne oko svog kreveta ali to nije dovoljno. Ja nikad nisam videla Predsednika da je bilo šta oprao ovde, stalno pije iz iste flašice  - odbrusila je Milena, a onda na Snežanu Kušadasi bacila najveću moguću ljagu, a to je da otkako je ušla u rijaliti, što je već dva meseca, nije oprala posteljinu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Jovičić

- Sneža nije oprala posteljinu od kako je ušla ovde, ni periku ne pere, šminka se katastrofa, štrokava je totalno - dodala je Milena Kačavenda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading