ISPLIVALE GOLIŠAVE FOTKE ADAMA ĐOGANIJA U AKCIJI SA NJOM: Dok se priča da je Milica TRUDNA i da nosi njegovo dete, on sa njom ima intimne odnose!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani pokazao novu devojku!

ISPLIVALE GOLIŠAVE FOTKE ADAMA ĐOGANIJA U AKCIJI SA NJOM: Dok se priča da je Milica TRUDNA i da nosi njegovo dete, on sa njom ima intimne odnose!

Foto: ATA Images

Bivši rijaliti igrač i brat Lune Đogani, Adam Đogani odlučio je da pokaže kako izgleda njegova nova devojka, sa kojom je već neko vreme u vezi. On je na Instagram profilu objavio nekoliko storija, na kojima se vide kako njih dvoje uživaju. 

U jednom trenutku Adam i njegova nova devojka su se skinuli i kraj džakuzija odlučili da se opuste. On je to ovekovečio fotografijom, koju je objavio na Instagram storiju.

Podsetimo, nedavno je Ana Jovanović u emisiji ,,Pitam za druga" prokomentarisala to što se šuška da Milica Veličković novi dete Đoganija. 

- Adam Đogani je dva dana pred Miličin ulazak u ''Elitu'' bio intiman sa njom. On tokom gostovanja prvobitno nije želeo ovo da potvrdi, ali se nakon toga razotkrilo. Šta će biti ako beba zakmeči, a liči na Adama? - upitala je Dalila.

Foto: Red tv printscreen

 

 

- Čula sam da je trudna i da on planira bajkoviti život sa njom. Nisam ispratila to za Adama - rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading