"SRPSKO SVETSKO ČUDO JE KAČAMAK" Slađa Poršelina u "Eliti" zaprepastila javnost NEZNANJEM, briljirala odgovorima (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.10.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ne poznaje opštu kulturu, ali ni tablicu množenja!

Učesnici rijalitija neretko gledaoce bace u trans svojim neznanjem i nepoznavanjem opšte kulture, te je tako celokupna javnost ostala zabezeknuta kada je starleta Slađa Lazić u "Eliti" pokazala koliko, zapravo, ne zna, međutim, suludo je i reći da ovakve stvari moraju da se znaju.

Naime, Lazićeva je sedela sa cimerom Nikolom Jovanovićem Predsednikom, kada su se dotakli raznih tema, od toga šta sve spada u svetska čuda, pa do toga koji vulkani postoje, a čuvena Poršelina je sa svojim odgovorima "briljirala" i zaprepastila sve.

Svetska čuda koja su iz Srbije su kačamak, gibanica i komplet lepinja - šokirala je Slađa ovom izjavom, a onda otkrila da ne zna imena vulkana.

Republika

Foto: pritnscreen/instagram

Slađa Lazić Elita Zadruga 7

Najpoznatiji vuklan je, recimo, tornado - kazala je Lazićeva, pa je otkriveno da ne zna ni tablicu množenja sa jednocifrenim brojevima, ali joj je, kako kaže, važno da vozi dobar, skupoceni automobil, u njenom slučaju marke "Porše".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading