MATORA RONI SUZE, ANITA JOJ PSUJE RODITELJE: Isplivala istina o svadbi, Tomićeva porodici priredila PAKAO!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić nakon uvreda koje je dobila od Anite priznala je da njeni roditelji uopšte nisu podržavali da ona napravi svadbu sa Stanojlovićevom i da su je nakon svega jedva prihvatili.

MATORA RONI SUZE, ANITA JOJ PSUJE RODITELJE: Isplivala istina o svadbi, Tomićeva porodici priredila PAKAO!

Foto: TV Pink/printscreen

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Anitu Stanojolović, u kojem ju je neko od publike rijalitija poručio da treba da se izvini svojoj ženi, Jovani Tomić Matoroj, jer joj je psovala roditelje. 

Anita je pokušavala da se opravda i objasni da ta psovka nije bila u tom kontaktu, ali do izvinjenja nije došlo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Elita

- Neka ona ustane da kaže da ništa loše nisam rekla. Rekla sam: "J*bem ti mater", a onda mi je na to rekla: "Govoriš to, a moja mama ti sprema rođendan", što je zvučalo kao prebacivanje. Ona je meni nakon toga skrenula pažnju na dešavanja u porodici, a ja sam samo rekla na to: "Sad si našla da misliš o tome" - govorila je Anita. 

Nakon Anitinog izlaganja reč je dobila i Matora koja je otvorila dušu o svojoj porodičnoj situaciji, nakon čega je završila u suzama. 

- Ja sam samo rekla da moji roditelji žele da organizuju njen rođendan, a nisu u nekoj finansiskoj situaciji. Oni nisu bili za naš odnos, ali su odličili da joj daju šansu i moja majka je nju uhvatila za ruku kad smo prelazile ulicu, a ne mene. Boli me jer sam se borila za naš odnos, dala sve od sebe, a dolazim u situaciju da tokom svađe trpim uvrede na račun roditelja. Stari su, nisu dobro, nisam uz njih godinama. Boli me sve to, zato mi je teško da ih ona uvredi. Moji roditelji su izgubili poverenje u mene. Ne mogu da veruju šta sam im priredila. Najviše su oni ispaštali tokom mog učešća. Zanemarila sam neke stvari, a onda su me sačekale neke stvari. Kad smo spremale svadbu, a moji roditelji su mi sve to prebacivali, što je posle probudilo sumnju u meni da sam uticala da se osećaju loše - govorila je Jovana koja nije mogla da obuzda suze i plač.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora svađa u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading