BULIĆ PROGOVORIO O ANI I ZVEZDANU: Otkrio PAKAO kroz koji je prošla Ćurčićeva sa Slavnićem!

Autor:

Zadruga

01.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić otvorio dušu o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću!

BULIĆ PROGOVORIO O ANI I ZVEZDANU: Otkrio PAKAO kroz koji je prošla Ćurčićeva sa Slavnićem!

Foto: Republika, Unsplash/ Kenny Eliason

Aca Bulić, biznismen i novi-stari dečko Ane Ćurčić, progovorio je o detaljima njihovog pomirenja koji su mnogi naslućivali, te priznao da je Ani oporavak bio preko potreban nakon stravičnog maltretiranja koje je prolazila u odnosu sa Zvezdanom Slavnićem pre "Zadruge 6" i tokom nje.

Bulić je progovorio o odnosu sa Anom, kao i kako je došlo do pomirenja sa Ćurčićevom. Bulić ističe da je ljubav na kraju pobedila. Inače, Bulić je nedavno počeo da živi zajedno sa Anom, o čemu se i ona pohvalila na Instagramu, kada je objavila poklone koje je dobila povodom useljenja. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aca Bulić i Ana Ćurčić

 

- Ani sam pružio pažnju, mir i spokojstvo, što joj je bilo preko potrebno nakon nemirnog i turbulentnog perioda, koji je prošla, da ne kažem hitno. Kroz ljubav, komunikaciju, vežbe, ona je izabrala samo da bude srećna. To zaslužuje svaka žena, muškarca od poverenja, s kojem će da bude srećna. To su neke normalne vrednosti, naravno, ljudi će sad reći ovo ili ono, naravno, uvek se gleda ko kaže. Svako će vam na istu fotografiju dati različite opise jer drugačije gledamo na iste stvari - rekao je Bulić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

02.08.2023 07:51

A, Šta je sa onim: "Jel' veruješ meni ili svojim očima" ili sa navodnim gašenjem pikavaca po Aninim dlanovima, ili, kada joj je bilo najteže posle izgubljenog deteta ti si je ostavio i ne pominjite navodno venčanje koje se nije desilo zbog smrti kuma i to je prevara. Do venčanja nije moglo doći jer ste oboje bili maloletni (Ana se porodila sa šesnaest) a ni crveni brak nije bio moguć jer je Aca po ocu Musliman tj. tada nije bio kršten. Uostalom pogledajte onu fotografiju sa mora, nikad tužniju i izgubljeniju devojčicu nisam videla samo joj je bilo važno da je kraj njega za koga se držala kao davljenica.