ANA ĆURČIĆ ZATVARA SALON: Bulić joj ne da da se MUČI, želi da bude GLAVNA u njegovoj kafani!

Autor:

Zadruga

28.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić želi da Ana uživa u životu, iako je ona navikla da radi

ANA ĆURČIĆ ZATVARA SALON: Bulić joj ne da da se MUČI, želi da bude GLAVNA u njegovoj kafani!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Ana Ćurčić već godinama drži kozmetički salon, a sada je rešila da pokrene novi biznis. Dok je zbog rijalitija odsutna, posao baš i nije cvetao jer nije držala sve konce u svojim rukama, pa sad mora da se debelo pomuči da vrati mušterije. 

Ali, Aci Buliću je žao da se Ana muči za mali novac radeći tretmane, jer ima kapacitet za veće stvari.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana i Aca

- Ani ne cvetaju ruže u biznisu, razmišlja da zatvori salon i pređe u neke druge vode. Aca Bulić i Zorica Marković planiraju da otvore neki ozbiljan restoran u gradu, pa joj Aca predlaže da ona bude glavna za taj lokal u koji bi uložio velike pare. Žao mu je da se muči ceo dan u salonu za neku siću, a sa druge strane, njoj je teško da zatvori nešto za šta se godinama borila - govori izvor za "Svet" i dodaje:

Mnogi su joj predlagali da se baci na društvene mreže i da preko TikTok-a zarađuje, ali ona sebe ne vidi u tome, iako bi tu više novca zaradila, nego u salonu. Ana misli da treba da se bavi nekim ozbiljnijim poslom, a Aca je tu da je podrži i pogura šta god ona izabrala. On joj predlaže i da ništa ne radi, da samo uživa pored njega, ali ona neće da čuje za tu opciju. Žena je navikla da zavrne rukave i zaradi za sebe, ona se bori ceo svoj život, ne zna ta da sedi kod kuće i uživa - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica, Ana i Aca

Kako je Republika nedavno pisala, kafana koju Aca i Zorica planiraju da otvore biće nešto neviđeno na Balkanu.

- Aca je bio oduševljen tom idejom i odmah se dao u akciju. Kako su i Zorica i on ljudi koji su u ugostiteljstvu, tačno su znali koga će da pozovu i sa kim da se posavetuju oko detalja - naveo je naš izvor i dodao:

- Biće nešto do sada neviđeno na Balkanu. Ulaganja su ogromna, što zbog lokacije koja je top, što zbog enterijera koji će podsećati na svetske klubove, a opet će zadržati onaj balkanski šmek. Aca je nedavno otvorio objekat sinu u Knez Mihailović, te očigledno nastavlja da širi uspešan biznis. Ovaj plan sa Zoricom i Anom biće sigurno pun pogodak - završava izvor Republike.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading