RAT BEZ PRESTANKA: Ivan Marinković ponovo URNISAO Anu Ćurčić, ona hitno uzvratila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari se ne smiruju, ponovo pljušte ravne prozivke

RAT BEZ PRESTANKA: Ivan Marinković ponovo URNISAO Anu Ćurčić, ona hitno uzvratila! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana su u kafanu zajedno izašli Ana Ćurčić, Aca Bulić, Zorica Marković, Nenad Lazić Neca, Predrag Lazić Peca, kao i roditelji ovih blizanaca. Svoj sud o ovome dao je bivši zadrugar Ivan Marinković, koji je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: iamnecaa/printscreen/instagram.cpm

Druženje bivših zadrugara

- Užas! Koja budala može da se slika i druži da bi se nekome dokazivao? Bolje da su ćutali! Da se razumemo, ja nemam ništa protiv njihovog druženja, i dalje mislim da je to usiljeno druženje koje smo mi, taj čuveni donji dom, spojili. Nemam ništa protiv toga. Najviše mi tu bode oči taj lažni sjaj koji su prikazli, mislim da su se istalili svi za tu večeru. Ja znam da je Aca Bulić džek, to sigurno znam, ali ako nije možda platio, mislim da su se ovi svi istalili. Nekako mi je sliku iskrivio Aca tu, on je beogradski mangup, čovek koga svi poznaju i uvek se kretao u boljim društvima. Nekako mi ne ide Aca Bulić sa Necom, Pecom, njihovim kevom i ćaletom, da se ne naljuti niko... Ali ne ide mi. A ovo kada budu videli, spojiće ih još više, sada će zajedno da žive! - rekao je Ivan Marinković za "Pink.rs" i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Svi smo se godinama u rijalitiju svađali, ali postoji neki određeni vremenski period da se stvari malo stišaju, smire... Isključujem to što imam s Miljanom i Marijom, tu nas dete spaja, tu treba čovek neke stvari da zaboravi zbog deteta. Među nama, zadrugarima, to ne bi trebalo baš tako lako da ide, s obzirom na to da je ta Zorica gađala Necu šoljom na početku "Zadruge", to je bilo pre samo devet meseci, nazivala ga katastrofalnim imenima. To što Mića, ja i ostali pričamo u emisijama, to sve njima ide u prilog. To su ti mozgovi, kada budu gledali ovaj snimak ili čitali intervju, njih će to još više da spoji. Znam šta je Juca pričala za Zoricu, šta je Zorica pričala za njih, užas i katastrofa, to je njihov život - dodao je Marinković za gorepomenuti medij.

Ana Ćurčić nije ostala imuna na Ivanove prozivke. Ona je podelila Ivanovu fotografiju i sliku sa druženja bivših zadrugara, pa dopisala sledeće:

- Predsednik kućnog saveta - napisala je Ćurčićeva na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anina objava na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mario

30.07.2023 09:39

Veliki bolesnik Ivan.Pokvaren,manipulator,ljigavac ne može da preboli što je Ana uzela drugo mesto.Nado se mučenik da će pobediti ili biti bar drugi.

Lola N.Sad

30.07.2023 10:41

Kakav je ovo dripac, sto krade salame po samoposlugama, on nasao nekome da drzi moralne pridike. Podmukao, pokvarenjak i manipulator, bolje bi mu bilo da se pozabavi svojim bezbrojnim greskama u zivotu. Sta se bre ostrvio na Anu. Obavestite ga da je zadruga zavrsena.