SKANDAL UŽIVO NA PINKU: Nakon šokantnih optužbi, Ana Ćurčić se uključila u program, SVE SEVALO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama Ane Ćurčić i Ivana Marinkovića uživa u programu

SKANDAL UŽIVO NA PINKU: Nakon šokantnih optužbi, Ana Ćurčić se uključila u program, SVE SEVALO! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Ivan Marinković bio je sinoć gost u emisiji "Narod pita" i od početka emisije je urnisao Anu Ćurčić, sa kojom vodi rat još od "Zadruge 6". Između ostalog, on ju je nazvao najvećim manipulatorom. Ana se uključila u program, kako bi se obračunala sa Ivanom.

- Je l' Ivan okej, došao, nije pio ništa, nije konzumirao? Ja sam samo htela da podsetim Ivana da mi znamo puno zajedničkih prijatalja, hvala puno što si upotpunio tužbu koju treba da predamo. Zašto ti je svaka tema u "Narod pita" priča o Ani Ćurčić? - rekla je Ana.

- Sada je 23.17, verovatno niste gledali od početka. Vi gledaoci morate da shvatite da ste vi glavna tema "Zadruge 6", oni su nas primorali da ih komentarišemo. Kako ja otvaram portale, vidim vaša imena. Niko nikog ne pljuje sem vas. Vi ste nastavili rat koji ste počeli tamo, i mi smo dužni da vas komentarišemo - odgovorio je Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

- Žao mi je što niste došli u bademantilu, da li tvrdite da je moja doza pojačana i da ja dolazim nakljukana lekova? - rekla je Ana Ćurčić.

- Meni deluje tako, s obzirom da sam vas gledao kako dobijate propisanu terapiju, svako veče i svako jutro. S obzirom da je pod tom terapijom umela da pokazuje agresiju prema Zvezdanu, sad verovatno uzima nešto jače, jer je toliko smirena - rekao je Ivan.

- Pošto znate kakvu terapiju pijem, da li ste se bavili i Anđelom i Zvezdanom? Mislim da ste zaljubljeni u Anu Ćurčić i da sam vam opsesija - rekla je Ana.

- Ne znam da li imate televizor kod kuće? - rekao je Ivan.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić

- Imam 72 inča - rekla je Ana.

- Bio sam šokiran ženom koja je bila jako fina i kulturna, a onda kad joj prođe tema u 2h noću, ona kaže ja sam popila lek idem da spavam. Čak sam vam i rekao kakav je to način da napuštate emisiju. Imate li neki dokument gde piše da ja podržavam Zvezdana? - rekao je Ivan.

- Imam snimke, Neca je jedini koji je bio tu da stane Ivanu na put, Ana Ćurčić je bila moj favorit. Sada ću uključiti da vas gledam. Patikice male 41, pošto je sve malo - rekla je Ana Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading