ŽESTOKO! Sanja Stanković PRIZNALA da je sa Matorom planirala SVADBU, pa Aniti sasula sve u lice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.07.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković oplela po Matoroj, pa Aniti Stanojlović uputila jasnu poruku.

ŽESTOKO! Sanja Stanković PRIZNALA da je sa Matorom planirala SVADBU, pa Aniti sasula sve u lice! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

Voditeljka Sanja Stanković pojavila se na rođendanu kod koleginice Ane Radulović u jednom prestižnom restoranu, a tom prilikom pred našim kamerama odgovorila je na sva goruća pitanja. 

 

 

Odmah na početku smo je upitali da li će se možda naći u Zadruzi 7, o kojoj se već toliko spekuliše. A odmah potom Sanju smo upitali za njenu bivšu partnerku Jovanu Tomić Matoru, kao i za mišljenje o svadbi sa Anitom Stanojlović.

- Kao učesnicu ne, već radim kao voditeljka, u tom pravcu ću se i nastaviti. Meni je mnogo lepše da njih komentarišem, bolje je da se povučem, jer sam dovoljno učinila - rekla je Sanja za Republiku, pa nastavila o Matoroj i Aniti:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

 

- Nisam bila pozvana na svadbu, ali ne bih otišla ni da jesam, to je završeno poglavlje, kao i kada si me zvao za izjavu, nema potrebe da me neko pita za nju, to je završena priča. Mi smo pričale o svadbi, maštale, ali jednostavno smo probale, videla sam, bilo mi je lepo, ali želim neke druge stvari u svom životu. 

- Anita je lepa devojka, treba da poradi na mnogim stvarima, ali ima dosta vremena, mlada je, ja im želim sve najlepše. Aniti bih rekla da zadrži neke stvari za sebe, u svakom smislu, ne samo ona, nego generalno, ne treba da se dajete 100 posto, treba nešto da ostane za tebe.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading