ALEKS HITNO KRENULA NA PUT! Pobednica "Zadruge 6" juri za Carem, posle ove poruke je SVE JASNO!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks hitno krenula za Crikvenicu

ALEKS HITNO KRENULA NA PUT!  Pobednica "Zadruge 6" juri za Carem, posle ove poruke je SVE JASNO!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić se pre nekoliko dana vratila u Beograd iz Crikvenice, zbog gostovanja u emisiji "Narod pita". Filip Car je za to vreme bio aktivan na društvenoj mreži TikTok, a u jedan razgovor sa Irmom Sejranić napravio je haos.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Car i Aleks

- Irma, kad bi samo znala koliko si mi nedostajala! Ja sam čovek od trenutka i moram uvek da kažem šta mi je na srcu! Ne mogu da se obuzdam dok ti gledam u grudi! Jedva čekam da ih zalijem onako kako ja znam! Prelepe su ti sise, šta da radim kad moram da kažem jer sam se napalio. Apelujem maloletnim licima da od ovog trenutka odu iz lajva, ipak je ovaj sadržaj odsad za punoletne - pričao jer Car dok se Sejranićka sve vreme smejala, pa se videlo da joj prijaju komplimenti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Filip Car i Irma Sejranić

Filip je sinoć izašao u provod, te podelio nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram. Dok se Filip provodio, Aleks je odlučila da hitno krene na put.

Republika

Foto: instagram.com

Car u provodu

Izgleda da se zaputila ka Crikvenici, što se dalo zaključiti po njenom storiju. Ona je usnimila u ranim jutarnjim satima kako putuje, a citat je naveo sve da pomisle da ponovo ide kod Cara.

- Meni je bitno da ti hoćeš da ja dođem - napisala je Aleks preko objave.

Republika

Foto: instagram.com

Aleks krenula na put

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

14.07.2023 14:48

Ma, kurtališi se bede, i ti njega i on tebe !! Kakve su to, bre, osobe sa "sačuvaj bože" ponašanjem, kakvu budućnost očekuju ? ko će ovo da trpi u kući ? Pa i kristijan je bolji, od oboje ; ipak ima dosta kodeksa, i te kako !! "Ova" trči za "ovim", a što će ti. Kakva si ti žena (ženska osoba) "ovamo-tamo" života, teško kući u koju ti uđeš... A "ovaj" buzdovan nepismeni, to jest = oboje nepismeni; život : "lako ćemo"...