STIGLA PODRŠKA IZ ĐENOVIĆA ZA BUDUĆEG ZETA: Anđeli zbog Filipa Cara stižu i čestitke, njena porodica navija za njihovu vezu, žele ga u Crnoj Gori!

Autor:

Zadruga

22.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đuričić ne želi da čuje za Zvezdana Slavnića, ali Filip Car ima njihovu punu podršku u nameri da osvoji Anđelu!

STIGLA PODRŠKA IZ ĐENOVIĆA ZA BUDUĆEG ZETA: Anđeli zbog Filipa Cara stižu i čestitke, njena porodica navija za njihovu vezu, žele ga u Crnoj Gori!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Već se danima komentariše odnos sada ostavljene Anđele Đuričić i Filipa Cara, koji su ponovo bliski, kao nekada. Oni su pre Zadruge 6 bili u svakodnevnom kontaktu, a tokom prethodne sezone Filip ju je izdvajao kao jednu od najpoštenijih, ali i najlepših zadrugarki ikada. Oba ova epiteta su njemu veoma važna, pa je tako uvek želeo da osvoji mladu Anđelu i sa njom pokuša da ostvari vezu na duge staze.

Aleksandri Nikolić već je počelo da smeta Anđelino prisustvo, s obzirom da naslućuje šta može sledeće da se desi. Đuričićeva se gotovo uselila u rehab, a Car se neprestano mota oko nje, daje joj savete i hvali na sav glas. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Nedavno je u emisiji odbranio Anđelu od Ane Ćurčić, stao na njenu stranu i nazvao je "žena mangup", pa je jasno da Filip ima skrivene namere kada je Anđela u pitanju. Njegovi najbliži iz Crikvenice svakako podržavaju njegove odluke, a ono što je sve iznenadilo jeste oglašavanje iz Đenovića:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

 

- Za Zvezdana ne žele ni da čuju, ali Filip ima njihovu podršku, vide koliko je zaštitnički nastrojen prema Anđeli, takvog muškarca žele za svoju ćerku, on bi je tretirao kao kraljicu, već to i radi, mislim da i Anđela ima simpatije prema njemu! - otkrio je izvor blizak Anđelinoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Janko

23.04.2023 19:15

To familijooo,samo je stavite na redaljku,da ako dodje i lepi Mica na red.

Odgovori 10 15
Miloš

23.04.2023 19:32

Koju je žensku Filip tretirao kao kraljicu? Sa svakom spava i posle već razmišlja o drugoj a tu kad mu doďe žuta minuta , on psuje, vređa , .....

Odgovori 10 6