(VIDEO) Neca se pokajao nakon priznanja: KROZ SUZE GOVORIO BORI ŠTA OSEĆA PREMA NJEMU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.12.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Santana pobesneo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca i Bora

Neca Tiktorker proživljavao dramu od kada je priznao svoju seksualnu orjentaciju, kao i to da je zaljubljen u Boru Santanu. Sada je promenio mišljenje.

Neca je usplahiren sedeo pored Bore na kauču i demantovao sve što je prethodnog dana rekao,  bio je sav u suzama, posebno nakon što je Santana počeo da ga vređa:

-On se sada pere, jer misli da sad ljudi za njega smatraju da je gej! Ispao sam paćenik, koji te gleda i ne spava zbog tebe - plakao je Neca uznemireno.

 

 

 

-Ma, ko misli da sam ja gej, pi*ka ti materina? Hajde, kaži sad to što si hteo - vikao je Bora dok je Neca pokušavao da dođe do reči i da mu sve objasni:

-Ja sam se osetio zaštićeno kada si ti ušao, ja sam posle izgubio samopouzdanje, ali sam te zavoleo na neki poseban način, kao osobu. Namerno sam ti u garderoberu rekao da sam zaljubljen u tebe - nastavljao je Neca.

Ostali zadrugari pružali su Neci podršku i govorili da ne treba da se stidi toga što želi da kaže i šta oseća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading