(AUDIO SNIMAK) ODBIJA DA POVERUJE! Majka Nece Tiktokera ne prihvata da joj je sin gej: KAD SMO JE KONTAKTIRALI, KROZ PLAČ JE PORUČILA OVO!

Autor:

Zadruga

17.12.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Nece Tiktoka koji je pred milionskim auditorijum priznao homoseksualne sklonosti prema Bori Santani, odbija da poveruje da je njihov sin i brat gej!

RepublikaFoto: Jelena Simonović/printscreen
Neca, Milena i Bora

Nakon dramatičnog priznanja zadrugara u programu uživo, o čemu je Republika već pisala, kontaktirali sm njegovu majku Milenu Lazić, koja otvoreno priznaje da šokirana izjavama i postupcima sina.

U kratkom telefonskom razgovoru, ona jednostavno odbija da poveruje da se njen sin homoseksualac.

 

 

 

Ona, naime, smatra da je Necina izjava koja je uzburkala strasti u Beloj kući i koja je naišla na različite reakcije među zadrugarima, posledica njegove želje da Boru Santanu "skine sa vrata".

- Ili je on to izjavio da ga više ne bi provocirali da kaže da je gej ili da bi rasklinkao Boru - kaže vidno usplahirena naša sagovornica.

I Necin brat Peca priznaje da je cela porodice reagovala jako stresnog nakon što je zadrugar rešio da "izađe iz ormara".

- Bora može sve ali da se nekom svidi, teško. Neca ovo radi jer ga Bora stalno napada da je zaljubljen u njega, pa želi da vidi da li Bora ima tu sklonost. Bora je čudan pre ulaska u Zadrugu 4 stalno mi se javljao i raspitivao za Necu - kaže Peca.

On, međutim, ne krije da je ogorčen na ponašanje svog brata u popularnom rijalitiju.

- Više ga uopšte ne prepoznajem, kao da sam ceo život živeo u laži. Pre ulaska u Zadrugu 4 vežbali smo takozvani "Pokerface", da može da priča a da ne pokazuje nikakvu facijalnu ekspresiju, odnosno da opusteno laže a da niko ne primeti - objašnjava Peca za Republiku.

Na kraju on ističe da ne može da razume iz kojih motiv Neca iznosi laži u Beloj kući.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nemanjicbgd

17.12.2020 12:09

E, koliko majki i syupruga, nemaju pojma da su im sinovi i muzevi gay.