Ubila boga u njemu: Milica Kemez nasrnula na Boru, zadrugara jedva spaslo obezbeđenje!

Autor:

Zadruga

16.12.2020

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez i Bora Santana imali su još jednu standardnu raspravu nakon emisije, a na kraju je čak došlo i do fizičkog okršaja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica nasrnula na Boru

Naime, Kemezova je nasrnula na Boru kao nikada do sada, pa ga je ispred garderobera nekoliko puta udarila i šutnula. Obezbeđenje je odmah došlo do njih pa ih je razdvojilo.

Posetimo, Milica Kemez je nedavno ustala za crnim stolom iz krenula da urla na Boru Santanu i tražila mu je da prizna sve o njegovom odnosu sa njenom sestrom Mirelom.

- Pa, sve ovo me je pogodile, sve što pričaju oko mene, ja ne mogu da spavam već sedam dana! Sve mi ovo pada teško, može da bude i da me grize savest, ali ne smem sebi da priznam. To je definitivno završeno, posle ovoga šta god da je istine, sve je gotovo! Ja sam shvatio da je ovo ozbiljna priča, a u ogledalo se gledam jer imam podočnjake. Ja ne želim da neko pomisli da sam ja nju želeo da ukanalim -  rekao je Bora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

- Je l' ste vi retardirani? Mene svi ovde osuđuju jer ja brinem da li je jeo ili ne, a svi ga tešite kada plače, a ja kad plačem meni pričate sve najgore! Ustani i sve reci, nemoj više da me mučiš i da mi ostavljaš prostora da ne znam da li je istine ili ne, a plače da bi ga neko žalio, ili što je možda sve uradio, a možda i jer nije! On je meni plakao u krevetu, i rekao kako nije istine, i kaže da ona uđe ovde. Ja ne znam šta se radi ovde, hoćete da poludim! Ja njega volim, i ne mogu da prihvatim da je to sve istine, gledate me kao jadnicu - rekla je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

16.12.2020 21:35

Milica preterala. Bora je 3 godine vredja a ona se ne odriče njega.