DA LI SE OVDE DEVOJKE PROSTITUIŠU? Voditeljka završila u Bujanovcu, hitno se oglasila i progovorila o ZADRUGARSKIM SKANDALIMA!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez posetila Bujanovac, u kom je svojevremeno radila!

DA LI SE OVDE DEVOJKE PROSTITUIŠU? Voditeljka završila u Bujanovcu, hitno se oglasila i progovorila o ZADRUGARSKIM SKANDALIMA!

Foto: MUP Srbije, Shutterstock

Voditeljku RED televizije Milicu Kemez svojevremeno su razapinjali u "Zadruzi" zbog toga što je radila u Bujanovcu. Kemezovu su tada optuživali da se bavila nemoralnim radnjama, a ona je posetila ovaj grad i to sa Borom Santanom, odakle se oglasila.

- Nalazim se u čuvenom Bujanovcu! Idemo da vidimo kako ovde građani žive, da li oni znaju za mene i da malo popričamo sa građanima Bujanovca, koji se nalazi dvadesetak minuta od Vranja. Znaju ljudi zašto, nećemo da pominjemo, ko zna, zna - glasile su Miličine uvodne reči, koje je snimila usred centra Bujanovca, a potom je dodala:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen

Milica Kemez povela Boru u Bujanovac

Sećam se da je u "Zadruzi" Čorba (Milan Janković) prvi započeo ovakvu priču, da je ovo grad nekog bluda, nemorala i svega ostalog, ja to nikada nisam znala, ali možemo da pitamo nekog - objasnila je Milica za "Pink.rs", a potom je anketirala meštane.

- Da li je ovde blud i nemoral? - pitala je Milica.

- Ne - rekao je jedan čovek.

- Da li se ovde devojke prostituišu? - pitala je Kemezova prolaznik.

- Ne - odgovorila su dvojica.

Republika

Foto: instagram.com

Milica i Bora u Bujanovcu

Podsećanja radi, u "Zadruzi 4" se podigla velika prašina kad je otkriveno da je Milica jedna od rijaliti učesnica koja je radila u pomenutnom mestu, zbog čega je trpela razne optužbe i osude, a ona je jednom prilikom objasnila kako je izgleda njen posao tamo. 

- Moj posao je bio da budem lepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbegavala sam kontakt sa ljudima, a uvek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol. Ja nikada nisam videla to da je neka devojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gde je to moglo i gde se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading