IZDANJE POZNATE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog teške bolesti koža joj se SLEPILA sa lobanjom! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne fotografije bolesne muzičke zvezde!

IZDANJE POZNATE PEVAČICE LEDI KRV U ŽILAMA: Zbog teške bolesti koža joj se SLEPILA sa lobanjom! (FOTO)

Foto: Youtube.com/Good Morning Britain

Svetska muzička zvezda Selin Dion, koja se bori sa retkom bolešću, pojavila se na hokejaškoj utakmici između Boston Bruijnsa i Njujork Rejndžersa. Pratili su je njeni blizanci, Edi i Nelson, koji su zajedno sa svojom majkom najavili njenu hit pesmu "My Heart Will Go On" iz VIP lože.

Inače, ovo je redak slučaj da proslavljenu pevačicu vidimo u javnosti. Selin, koja ima 55 godina i bori se sa sindromom čvrste osobe, privukla je pažnju svojim sofisticiranim izgledom. Nosila je bež kaput u kombinaciji sa elegantnom svilenom košuljom boje šampanjca, uskim bež farmerkama i čizmama od prevrnute kože. Iako se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, njena odlučnost da uživa u porodičnom izlasku pokazuje njenu izdržljivost i ljubav prema životu.

Ipak svi su primetili ogromne podočnjake i usukanu kožu na njenom licu. Fotografije sa utakmice i kako pevačica trenutno izgleda možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selin Dion boluje od sindroma čvrste osobe

Sindrom čvrste osobe je retka bolest koja uzrokuje nekontrolisane grčeve mišića, čineći telo nepokretnim i dovodeći do teških mišićnih kontrakcija koje mogu čak rezultirati i prelomom kostiju. Dion se suočava sa ovim izazovom, a njena sestra, Klodet Dion, opisuje kako bolest utiče na pevačicu, navodeći da je Selin izgubila kontrolu nad određenim pokretima, što je srceparajuće za posmatrati.

I pored ovih izazova, odlučnost pevačice da se vrati na scenu je nepokolebljiva. Njena sestra je otkrila da i Selin i njena porodica sanjaju o njenom povratku na scenu, iako oblik tog povratka još uvek nije sasvim jasan.

Nedavno, zdravstveno stanje Dionove je postalo još ozbiljnije, utičući na svaki aspekt njenog svakodnevnog života. Ispcrpljujući grčevi otežavaju joj hodanje i sprečavaju je da peva na način na koji je navikla, što je dovelo do odgađanja njene svetske turneje. Ovaj razvoj događaja predstavlja izvor tuge kako za nju, tako i za njene fanove, dok svi posmatraju kako bolest utiče na njen karijeru i strast prema muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading