SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON: Rijaliti učesnik otkrio ŠOK ISTINU o princezi nakon njenog NESTANKA!

Autor:

Zabava

14.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o princezi od Velsa nakon što je nestala sa lica zemlje!

SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O KEJT MIDLTON: Rijaliti učesnik otkrio ŠOK ISTINU o princezi nakon njenog NESTANKA!

Foto: Tanjug/AP

U središtu pažnje britanskog popularnog rijalitija "Celebrity Big Brother" (eng. Veliki brat sa poznatim ličnostima) našli su se intrigantni razgovori o kraljevskoj porodici, a u kojem je učestvovao kontroverzni Luis Volš, bivši sudija talent šou-programa "Iks faktor", poznata TV ličnost Šeron Ozbron, kao i nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa Fern Briton.

Republika

Foto: printscreen/ITV

Fern Briton i Luis Volš otkrili informacije o Kejt Midlton

Razgovor je započeo pohvalama na račun Kejt Midlton, princeze od Velsa, kada je Fern izrazila svoje divljenje prema njoj. "Mislim da je divna dama," istakla je ona. Luis je potom otkrio svoj susret sa princezom Kejt 2023. godine. "Pitao sam je da li je svom sinu dodelila ime po meni," otkrio je Luis, na što je Fern šaljivo odgovorila: "Po tebi. Naravno, princ Luis. Da li je rekla da?" Međutim, Volš je priznao da to nije bio slučaj, ali je naglasio njen šarm i lepotu. "Ona je prelepa devojka. Jednostavno prelepa," zaključio je Luis pre nego što se Šeron pridružila razgovoru.

Republika

Foto: Profimeida

Kejt Midlton se nije pojavila u javnosti od decembra

Fern je potom istakla veliku ulogu koju je Kejt preuzela, posebno u poređenju s Dajanom. "Pred njom su velika očekivanja... Posebno zbog Dajane," primetila je voditeljka. Na to je Luis ironično upitao: "Ko bi to želeo?" Osim toga, razgovor je skliznuo i na temu Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa, koju su oboje nazvali "manipulativnom". Luis se složio s tom ocenom, dodajući: "Da li je neko voli? Da li nju neko voli osim Harija? Da li je neko voli?" Šeron je svojim mišljenjem doprinela, tvrdeći da je Megan "igrala celo vreme".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl, supruga princa Harija

Podsećanja radi, princeza od Velsa nije viđena u javnosti zvanično od decembra, jer se navodno i dalje oporavlja od operacije abdomena. Nakon što su se mnogi zapitali gde je Kejt Midlton nestala, mnogobrojne teorije zavere su počele da se gomilaju na društvenim mrežama. Komičar i TV voditelj, Džon Oliver, se brutalno našalio da bi supruga princa Vilijama "mogla biti mrtva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading