ČUVENOJ GLUMICI DIJAGNOSTIKOVAN RAK: Prikovana za bolničku postelju PLAČE dok joj saopštavaju dijagnozu! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz bolničke postelje ledi krv u žilama!

ČUVENOJ GLUMICI DIJAGNOSTIKOVAN RAK: Prikovana za bolničku postelju PLAČE dok joj saopštavaju dijagnozu! (FOTO)

Foto: instagram.com/oliviamunn

Olivija Mun

Glumica Olivija Mun (43) nedavno je otkrila javnosti da se bori sa rakom dojke, nakon četiri operacije u poslednjih deset meseci. Nažalost, rezultati nisu bili povoljni, a Mun se oglasila putem društvene mreže Instagram kako bi podelila svoju tešku borbu sa svojim pratiocima.

Naime, Olivija je otkrila da joj je rak dijagnostikovan u aprilu 2023. godine, nakon što je uradila test koji proverava 90 gena za rak, a koji je pokazao negativne rezultate. Isto tako, i njen sestra Sara je bila negativna na istom testu. Mun je istakla da je zatim imala negativan mamograf, ali je ipak, dva meseca kasnije, saznala da boluje od raka dojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

- U februaru 2023. godine uradila sam test koji proverava na 90 gena za rak, svi su bili negativni. I moja sestra Sara je takođe bila negativna. Zvale smo jedna drugu i "bacile pet" preko telefona. Iste zime imala sam i negativan mamograf. Dva meseca kasnije, ipak mi je dijagnostikovan rak dojke - saopštila je glumica, koja se bori sa zdravljem, te nastavila:

- Plakala sam samo dva puta. Pretpostavljam da sam osećala da nema vremena za plakanje.

Inače, Olivija Mun je američka glumica, model i autorka rođena 3. jula 1980. godine u gradu Oklahoma. Počela je karijeru kao televizijska novinarka, a kasnije je prešla na glumu. Široj publici postala je poznata igrajući jednu od glavnih uloga u seriji "Redakcija". Osim toga, pojavila se u filmovima "Magic Mike" (2012), "X-Men: Apocalypse" (2016) i "The Predator" (2018).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading