GLUMICA SE JAVNO IZVINILA KEJT MIDLTON: Rugala joj se zbog FOTOŠOPA, a sada se KAJE jer boluje od RAKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdala javno saopštenje nakon potresnog snimka princeze od Velsa!

GLUMICA SE JAVNO IZVINILA KEJT MIDLTON: Rugala joj se zbog FOTOŠOPA, a sada se KAJE jer boluje od RAKA! (FOTO)

Foto: printscreen/BBC

Glumica Blejk Lajvli je izjavila izvinjenje zbog nedavne šale koju je napravila na račun princeze Kejt Midlton, nakon što je ona otkrila svoju borbu sa kancerom u emotivnom video-snimku. Lajvli je izrazila kajanje zbog svoje prethodne objave, priznavši svojim pratiocima da se oseća "grozno".

- Možda danas nije važno nikome, ali osećam da moram da se oglasim povodom ovoga. Napravila sam glupu objavu o "fotošop greškama" i danas se osećam grozno zbog toga. Izvinjavam se. Šaljem ljubav i dobre želje svima uvek - istakla je popularna glumica u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/blakelively

Blejk Lajvli se izvinila Kejt Midlton

Podsećanja radi, prošle nedelje, Blejk Lajvli je napravila šalu na račun princeze Kejt Midlton nakon skandala oko njene fotošopirane slike sa svojom decom, koja je objavljena za Dan majki. Nakon što su nekoliko agencija povukle fotografiju, Kejt se izvinila, objašnjavajući da se malo zanela tokom procesa editovanja.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Blejk Lajvli sa suprugom Rajanom Rejnoldsom

Lajvli je, inače, promovisala svoj brend pića sa vidljivo fotošopiranom slikom, uz komentar: "Toliko sam uzbuđena što delim ovu novu sliku koju sam danas snimila da najavim naše četiri nove arome. Sada znate zašto me nije bilo." Zvanični nalog njenog pića na Tviteru takođe se pridružio šali, objavivši sliku Blejk kako sedi pored bazena sa pićem, uz komentar: "Kao i mnogi amaterski fotografi, naš osnivač ponekad eksperimentiše sa foto editovanjem."

Nakon negativnih reakcija, Blejk Lajvli je razmislila o svojim postupcima i odlučila da izda javno izvinjenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading