DROGA UNAKAZILA POZNATOG GLUMCA: Uznemirujuće izdanje OSUŠENOG TELA ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasavajuća fotografija tera jezu u kosti!

DROGA UNAKAZILA POZNATOG GLUMCA: Uznemirujuće izdanje OSUŠENOG TELA ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: Profimedia

Britanski glumac Pol Anderson, najpoznatiji po ulozi Artura Šelbija, u popularnoj seriji "Birmingemska banda" (eng. Peaky Blinders), nedavno se našao usred finansijskih i pravnih problema. Sa 46 godina, Anderson je otkrio da se suočava sa značajnim finansijskim izazovima, sa dugovima koji prelaze 17.500 funti. Njegove finansijske nevolje dodatno su komplikovane zbog nadolazećih poreskih obaveza i ostalih troškova, koji iznose neverovatnih 88.561 funti, što će ostaviti njegov račun u minusu nakon što se sve plati.

Međutim, pored finansijskih problema, Anderson se našao u pravnoj borbi zbog posedovanja droge. Ranije ove godine, pojavio se pred sudom na severu Londona optužen za posedovanje kokaina, amfetamina i dva receptirana leka. Iako je prvobitno negirao optužbe, Anderson je na kraju priznao posedovanje kokaina i amfetamina, što je rezultiralo novčanom kaznom od 1345 funti. Posledice njegove zavisnosti od droga bile su vidljive kada su paparaci uhvatili slike glumca kako napušta sud, prikazujući uticaj njegovih problema.

Republika

Foto: printskrin

Serija Birmingemska banda

Uprkos izazovima sa kojima se suočava, Anderson se trudi da održi pozitivan javni imidž, posebno na društvenim mrežama. Nakon što su se pojavile fotografije koje prikazuju drastično promenjen izgled, glumac je pripisao svoj novi izgled "napadu gripa". Kako bi umirio svoje zabrinute fanove, glumac je izrazio zahvalnost za njihovu podršku i naglašavajući svoju posvećenost poslu.

- Osećam se blagosloveno i vratio sam se na posao", izjavio je Anderson, aludirajući na svoje nedavne profesionalne obaveze i nagoveštavajući buduću ulogu u koju veruje da će očarati publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading