POZNATA PEVAČICA UHVAĆENA SA PIŠTOLJEM! Zaprepastila fanove: Spremna je da UBIJE!

Autor:

Zabava

07.02.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska zvezda šokirala svoje fanove na društvenoj mreži Instagram!

POZNATA PEVAČICA UHVAĆENA SA PIŠTOLJEM! Zaprepastila fanove: Spremna je da UBIJE!

Foto: Pixabay

Poznata američka pevačica Lana Del Rej šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram poslednjom objavom. Naime, Lana je pozirala ispred ogledala, a u desnoj ruci je držala pištolj, dok je na narednoj fotografiji najavila svoj nastup na čuvenom festivalu "Koačela".

Objavu je nazvala "Uvek kuliram". Za vrlo kratko vreme objava je dobila preko 3 miliona lajkova, a ispod nje su se nizali komentari šokiranih fanova. Kako je nedavno izgubila u svim kategorijama na prestižnoj dodeli nagrada "Gremi", njeni fanovi su počeli i da zbijaju neslane šale na ovaj račun.

"O, Gremiji su je RAZBESNELI", "Idi i uzmi Gremija", "Ne pištolj?", "Rekla je da će za Dan zaljubljenih da kupi pištolj", "O, spremna je da ubije", "Krenula je u osvetu", "Devojko, skini prst sa obarača", "Beng, beng, poljubac, poljubac", "Čekaj, da li je ovo pištolj?", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Inače, prestižne Gremi nagrade dodeljene su 66. put, a svečana ceremonija održana preksinoć u Los Anđelesu nije protekla bez skandala.

Tejlor Svift je briljirala i za svoj album "Midnights" osvojila Gremi u kategoriji album godine, što joj je donelo četvrtu pobedu u toj kategoriji tokom karijere. Time je slavna pevačica oborila rekord budući da je postala prva umetnica koja je četiri puta osvojila Gremi. Sviftova je takođe osvojila nagradu za najbolji pop vokalni album i iznenadila je publiku najavivši da će svoj sledeći album "The Tortured Poets Department" objaviti 19. aprila.

Majli Sajrus je osvojila nagradu za ploču godine za "Flowers", a Bili Ajliš je osvojila za pesmu godine za "What Was I Made For?" a R&B pevačica i tekstopisac Viktorija Mone osvojila je nagradu za najboljeg novog izvođača.

Salvu emocija izazvalo je pojavljivanje teško bolesne Selin Dion na sceni, koja se pre nekoliko godina povukla iz javnosti zbog sindroma ukočene osobe. Njoj je dodeljena čast da uruči nagradu za album godine, a Selin je bila jako emotivna dok je prilazila bini uz podršku najstarijeg sina Rene-Čarlsa Andželila (23).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selin Dion na dodeli Gremi nagrada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading