ŠOK U SVETU BOLIVUDA! Vest o najlepšoj glumici ZAPREPASTILA ceo svet!

Autor:

Zabava

02.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o iznenadnoj smrti mlade glumice zaprepastila je svet, a onda je usledio novi ŠOK.

ŠOK U SVETU BOLIVUDA! Vest o najlepšoj glumici ZAPREPASTILA ceo svet!

Foto: Pixabay

Sveća

Manekenka i glumica Punam Pandej preminula je u 32. godini nakon teške borbe sa rakom grlića materice. Bolivudska lepotica izgubila je bitku protiv ove opake bolesti juče, 1. februara, u svom rodnom gradu Kanpuru u Indiji. Njena smrt je potresla mnoge, a detalji o sahrani se još uvek očekuju.

Teška borba

Pandej je hrabro vodila bitku sa rakom grlića materice, ali nažalost, bolest je bila jača. Iako je imala samo 32 godine, Punam je ostavila dubok trag u svetu modelinga i glume. Njena smrt je ostavila mnoge u tuzi, a brojni fanovi i kolege se prisećaju njenog doprinosa umetnosti.

Republika

Foto: Dinodia Photos / Alamy / Alamy / Profimedia

Preminula glumica

Poslednja poruka

Njena smrt je potvrđena na zvaničnom Instagram nalogu, gde je objavljena poruka koja ističe ljubav i ljubaznost kojom je Punam obasjavala svet oko sebe. "U ovom vremenu tuge, tražili bismo privatnost dok je se rado sećamo po svemu što smo delili", navodi se u poruci koju je objavio njen tim.

Punam Pandej je bila inspiracija mnogima, a njena hrabrost u borbi sa teškom bolešću ostaje kao primer odlučnosti i snage. Njen odlazak ostavlja prazninu u svetu umetnosti, ali će njen lik i delo zauvek ostati upamćeni.

Rak materice (ednometrijuma) je zloćudni tumor tela materice. Predstavlja novonastalo tumorsko tkivno malignih karakteristika, koje se naglo širi u okolne strukture, krv i limfu. Rak materice najčešće se javlja u poznom dobu, mada pogađa i mlađe žene. Važno je napomenuti da treba razlikovati rak grlića materice koji nastaje u grliću materice, od raka endometrijuma koji nastaje u telu materice.

Međutim, novi šok je usledio, kad se pojavila informacija da je glumica lažirala sopstvenu smrt, kako bi podigla svest o zloćudnom tumoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading