POZNATI PRODUCENT UBIJEN U GAZI: Najpopularniju izraelsku seriju prate TRAGEDIJE, glumci ŠOKIRANI!

Autor:

Zabava

13.11.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa serije oprostila se od njega i izjavila saučešće porodici!

POZNATI PRODUCENT UBIJEN U GAZI: Najpopularniju izraelsku seriju prate TRAGEDIJE, glumci ŠOKIRANI!

Foto: Tanjug/AP

Matan Meir (38), izvršni producent izraelske Netfliksove serije "Fauda", ubijen je u Gazi u sukobu sa Hamasom, preneo je "Miror". Ekipa popularne serije oprostila se od njega na društvenim mrežama.

Užasnuti smo što je jedan od članova naše porodice "Fauda" Matan Meir, poginuo u akciji u Gazi. Glumci i ekipa su slomljeni zbog ovog tragičnog gubitka. Izražavamo saučešće Matanovoj porodici i prijateljima. Neka mu duša počiva u miru - saopštili je ekipa serije.

 

 

On je jedan od pet izraelskih vojnika koji su poginuli u severnoj Gazi, a u oktobru je život izgubio Lior Vajcman, montažer pomenute serije. "Fauda" je serija koju su kreirali bivši vojnici Izraelskih odbrambenih snaga, a preuzeo ju je Netfliks 2016. godine i od tad je jedna od najpopularnijih u Izraelu. Naziv serije u prevodu znači haos, a snimljena je na arapskom i hebrejskom.

Zimus je deo ekipe "Faude" boravio u Beogradu, na 51. Festu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading