TRAGEDIJA! Preminula zvezda filma DVE ČAĐAVE DVOCEVKE, doktori nisu uspeli da ga SPASU, OVO je uzrok smrti!

Autor:

Zabava

01.10.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula zvezda filmova uz koje su mnogi odrasli!

TRAGEDIJA! Preminula zvezda filma DVE ČAĐAVE DVOCEVKE, doktori nisu uspeli da ga SPASU, OVO je uzrok smrti!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Zvezda filma "Dve čađave dvocevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) Džejk Ajbraham umrla je samo nekoliko meseci nakon što je podelio svoju priču o dojagnozi raka i da je lekaru trebao da ode ranije.

 

 

Ovaj rođeni Liverpulac je u julu otkrio svoje stanje i priznao da je "prekasno otišao" kod lekara nakon što se neko vreme nije osećao dobro.

Glumcu je dijagnostikovan rak prostate, koji se kasnije proširio na ostatak njegovog tela i stvorio tumore na kičmi, kukovima i bešici.

Džejk, koji se poslednji put pojavio na sceni u pantomimi "The Scouse Jack and the Beanstalk", rekao je da je konačno otišao kod svog lekara posle dužeg perioda bolesti.

 

 

Rekao je za Liverpul ECHO: "Radio sam, ali se nisam osećao dobro. Gurao sam uz one mantre koje govoriš kada se ne osećaš dobro, nemaš energije i imaš bolova.Kostim za predstavu je bio ogroman, znao sam da mi tada nije dobro, ali dugo nisam bio dobro."

"Ono što me je nateralo da odem kod lekara i uradim test na PSA (prostata-specifični antigen) je to što sam prošao krv u urinu. Dobio sam test i završio u bolnici. Rekao je 'ti imaš rak, tako mi je žao'. Rekao je da ga imam godinama, možda četiri godine.", ispričao je tada.

Osim "dve čađave dvocekvke", pojavio se i u Prisoners Wives, Holby City, The Bill i Red Dwarf, a brojni fanovi su se oprostili od njega.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading