ŠA SE RAZVODI?! Uklonio svaki TRAG svoje nove supruge, pa ostavio ZABRINJAVAJUĆU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drastični potez Nenada Aleksića Ša zabrinuo njegove fanove!

ŠA SE RAZVODI?! Uklonio svaki TRAG svoje nove supruge, pa ostavio ZABRINJAVAJUĆU poruku! (FOTO)

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

Samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja u Kraljevu, reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša šokirao je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, reper je obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Vanjom i ostavio samo dve - jednu na kojoj je sam i drugu na kojoj je sa svojim bratancima.

Republika

Foto: Republika

Nenad i Vanja Aleksić

Njegovi fanovi su se odmah zapitali da li je došlo do nekog sukoba sa Vanjom, kao i da li ovo znači da će se reper ponovo razvesti. Da se nešto dešava između njih dvoje, potvrđuje i stori koji je bivši zadrugar okačio nakon ovog poteza.

Republika

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ša obrisao sve slike sa Vanjom

Naime, on je objavio svoju fotku i pesmu "Me, Myself and I", koju izvode Dži Izi i Bibi Reksa.  Pemsa govori o osobi koja je ostala sama, a Ša je izdvojio sledeće stihove:

- O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši - glase stihovi koje je Ša izdvojio.

Vanja i Ša se više ne prate na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ša objavio zabrinjavajuće stihove

Podsetimo, Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov. Da li je reper i ovog puta doživeo krah braka ili je u pitanju neka manja drama, ostaje da saznamo i ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading