POMEREN POČETAK ELITE! Milica Mitrović saopštila odluku Pinka, a OVO su razlozi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović saopštila da se pomera početak rijalitija "Elita"!

POMEREN POČETAK ELITE! Milica Mitrović saopštila odluku Pinka, a OVO su razlozi! (FOTO)

Foto: ATAImages

Milica Mitrović, direktorka programa televizije Pink, se oglasila na svom Instagram profilu i saopštila novu odluku vezanu za početak rijalitija "Elita". Naime, produkcija rijalitija "Zadruga", koja se popularno naziva Veliki šef, donela je odluku da rijaliti počne dan ranije.

- Veliki šef je upravo doneo odluku, "Elita" kreće u subotu 2.9.2023. u 21 čas. Čekamo vas - saopštila je Milica Mitrović.

Odluka je, kako navodi Pink, doneta zbog velikog nestrpljenja publike. Verni gledaoci su želeli da rijaliti počne u subotu, a ne u nedelju, kako bi mogli da prate veliko otvaranje celu noć, jer je ponedeljak radni dan, pa to ne bi mogli.

Pink je do sada potvrdio učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića, Slobodana Josipovića i Marka Janjuševića Janjuša. Više informacija o novim i mogućim učesnicima rijalitija "Elita" možete pronaći na portalu Republika, u okviru rubrike "Zadruga".

Republika

Foto: Pink

 

Kako Pink dalje navodi, ova višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, rešila je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima. U Šimanovcima uveliko traju radovi na potpunom preuređenju luksuznog kompleksa, čitavog grada u kom će narednih meseci živeti učesnici rijalitija "Elita", a radove lično nagledaju vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović, koji ništa ne prepuštaju slučaju, već su uključeni u svaki segment rada na megalomanskom projektu kojim planiraju da ponovo ispišu televizijsku istoriju i osvoje nova svetska priznanja. Oni su sve svoje vreme posvetili i maksimalni fokus stavili na najsitnije detalje ovog gigantskog projekta kojim će još jednom u nizu očarati vernu, milionsku publiku koja Pink već 29 godina drži na samom tronu, te ne treba da čudi što bračni par Mitrović godinama unazad, bez izuzetka, zauzima vodeće, liderske pozicije na listama najmoćnijih ljudi u medijima i šoubiznisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
z81

31.08.2023 08:16

jao baš ste nas oduševili. nemate pojma koliko

Кока

31.08.2023 09:10

Нема елитних лица. Само лица пропалица.