ŽELJKO MITROVIĆ OTVORIO IMANJE "ELITE 7": Ovo je NOVI DEO imanja, evo šta ih sve čeka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.08.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović pokazao kako izgleda imanje ,,Elite"!

ŽELJKO MITROVIĆ OTVORIO IMANJE "ELITE 7": Ovo je NOVI DEO imanja, evo šta ih sve čeka! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolicao maštu, i pokazao im delić spektakla koji će imati prilike da gledaju ove sezone u "Eliti", novom rijaliti projektu koji pretenduje da u senku baci slične TV formate svetskih TV stanica.

 

 

Idejni tvorac novog, do sada neviđenog rijaliti formata "Elita" ne krije uzbuđenje.

Poslednje pripreme za Elitu, mog autorskog after-real projekta, ako sam ja u pravu ove godine očekujem prvu nagradu na međunarodnom takmičarskom tv festivalu “NATPE” - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

 

 

Željko se provozao čuvenim jezerom u Šimanovcima, te podelio sa svojim pratiocima kako se oseća pred otvaranje ,,Elite 7".

- Pevušim malo Biebera dok vršim poslednje provere plovidbenih sposobnosti plovnih objekata za “Elitu” ali i proveravam i gustinu vode samog jezera jer je vażna za ovu sezonu! - napisao je Željko na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading