OVAKO ĆE IZGLEDATI POČETAK "ELITE": Željko Mitrović objavio POSLEDNJE PRIPREME, evo koja vas IZNENAĐENJE ČEKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2023

00:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović objavio snimak poslednjih priprema za "Elitu"!

OVAKO ĆE IZGLEDATI POČETAK "ELITE": Željko Mitrović objavio POSLEDNJE PRIPREME, evo koja vas IZNENAĐENJE ČEKA! (VIDEO)

Foto: Pink

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram zagolicao maštu, i pokazao im delić spektakla koji će imati prilike da gledaju ove sezone u "Eliti", novom rijaliti projektu koji pretenduje da u senku baci slične TV formate svetskih TV stanica.

Republika

Foto: Pink

Željko Mitrović Instagram

 

Idejni tvorac novog, do sada neviđenog rijaliti formata "Elita" ne krije uzbuđenje, te je ni malo skromno, otkrio da očekuje prvu nagradu na međunarodnom prestižnom takmičarskom festivalu "NATPE".

Poslednje pripreme za Elitu, mog autorskog after-real projekta, ako sam ja u pravu ove godine očekujem prvu nagradu na medjunarodnom takmičarskom tv festivalu “NATPE” - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

 

 

Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno pomeriti sve granice do sada viđenog.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading