ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO TAJNU RIJALITIJA ''ELITA'': Sve se počinje i krije se u OVOME! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović otkrio odakle crpi inspiraciju za format ''Elita''.

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO TAJNU RIJALITIJA ''ELITA'': Sve se počinje i krije se u OVOME! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, aktivan je na društvenoj mreži Instagram gde je nedavno otkrio da je u Monte Karlu doživeo veliku neprijatnost, zbog čega je svoj odmor nastavio u Kanu.

On se sada oglasio upravo iz Kana i to video snimkom na kom vozi skejt u ležećem položaju i čita knjihu koja mu je ujedno i inspitacija za novi rijaliti format ''Zadruga Elita''.

- Konačno malo mira i slobode u Kanu! Istina je da sam morao malo da poranim, da dohakam Dj-ejevima i partijanerima, jer za razliku od mene, oni sad sovaju sve u šesnaest, pa rekoh da iskoristim tu njihovu “malu nepažnju”! Skejt je dozvoljen u Kanu i sad mogu lepo i na miru da još jednom pročitam Orvelovu 1984tu, jer mi je ta beskonačna višeslojnost i velika inspiracija za moj novi format “Elita” - napisao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading