ZADRUGA 7 POČINJE USKORO! Milica Mitrović izdala zvanično saopštenje, na spisku takmičara KONTROVERZNE ličnosti!

Autor:

Zadruga

26.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink podelila je ovu informaciju na društvenoj mreži Instagram!

ZADRUGA 7 POČINJE USKORO! Milica Mitrović izdala zvanično saopštenje, na spisku takmičara KONTROVERZNE ličnosti!

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Milica Mitrović, supruga vlasnika "Pink Media Group" Željka Mitrovića i direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, oglasila se na svom Instagram profilu i okačila fotografiju kojom je najavila početak "Zadruge 7 - Elita".

Milica je kratko napisala da sedma sezona popularnog rijalitija uskoro počinje, što je obradovalo fanove ovog projekta.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Kako je Pink dalje preneo, a Milica podelila link, vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Dalje se navodi da se spisak takmičara krije u najstrožoj tajnosti, a da će milionski auditorijum biti šokiran imenima sa ovog spiska. Na spisku se nalaze velika imena sa domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i nova lica. Glavna nagrada iznosi 100.000 evra, a konkurs za učesnike i dalje traje.

Republika

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 - Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading