STRAVA NA ULICI: Muškarac bacio kiselinu u lice bivšoj partnerki i ranio njenog oca!

Autor:

Svet

06.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnom starijem čoveku doktori se bore za život

STRAVA NA ULICI: Muškarac bacio kiselinu u lice bivšoj partnerki i ranio njenog oca!

Foto: Shuttertock

Muškarac star 40 godina bacio je na ulici kiselinu u lice svoje bivše partnerke, a njenog oca povredio nožem u mestu Vareze pored Milana.

Obe žrtve su pod šifrom "crveno" prevezene u bolnicu, prenosi Ansa.

Kako se navodi, otac žrtve (71) je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život.

Italiju je potresao još jedan slučaj porodičnog nasilja, ovog puta sa jezivim detaljima.

Muškarac (40) napao je svoju suprugu čekićem, a zatim joj je odgrizao uho. Nakon ovog brutalnog čina, muškarac je pobegao i od tada je u bekstvu, dok policija intenzivno traga za njim. Tereti se za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda.

Pre jezivog nasilja, došlo je do svađe između para. Muž je nakon svađe prvo ženi lupio šamar, a zatim je počeo da je udara pesnicama i šutira nogama.

Zatim je uzeo čekić i počeo da je udara po glavi, a odgrizao joj je uvo. Žena je uspela da se spase i zatraži pomoć od komšija, dok je njen muž pobegao sa lica mesta.

Nakon brutalnog napada, Hitna pomoć je stigla na lice mesta i žena je sa teškim povredama prevezena u bolnicu gde je hitno operisana. Trenutno se oporavlja od zadobijenih povreda.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading