JOŠ JEDAN SNIMAK IZ ŠIMANOVACA: Milica Mitrović pokazala nove detalje "Zadruge 7 - Elita"

Autor:

Zadruga

29.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović ponovo obradovala publiku "Zadruge 7"

JOŠ JEDAN SNIMAK IZ ŠIMANOVACA: Milica Mitrović pokazala nove detalje "Zadruge 7 - Elita"

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Milica Mitrović, supruga vlasnika "Pink Media Group" Željka Mitrovića i direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, danas je na svom Instagram profilu podelila još jedan snimak sa velelepnog imanja u Šimanovcima, kojim je najavila početak "Zadruge 7".

- Uskoro "Elita", mi pravimo zvezde - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

Milica je juče obradovala vernu publiku rijalitija "Zadruga", kad je na svom Instagram profilu podelila promo materijal za novu sezonu sa svim voditeljima sedme sezone.

Publika je dobila priliku da vidi kako sada izgleda deo imanja, dok je drugi deo koji se renovira sakriven.

Kako je Pink ranije najavio, vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Spisak takmičara krije u najstrožoj tajnosti, a da će milionski auditorijum biti šokiran imenima sa ovog spiska. Na spisku se nalaze velika imena sa domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i nova lica. Glavna nagrada iznosi 100.000 evra, a konkurs za učesnike i dalje traje.

Republika

Foto: Ilustracija

Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading