"MENI MNOGO NEDOSTAJE ON..." Šok PRIZNANJE Maje Marinković nakon RASKIDA sa Bilalom!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se oglasila nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem i sve ostavila u šoku!

"MENI MNOGO NEDOSTAJE ON..." Šok PRIZNANJE Maje Marinković nakon RASKIDA sa Bilalom!

Foto: E-stock, Instagram.com

Starleta Maja Marinković nakon raskida sa Bilal Brajlovićem se više nije oglašavala na tu temu. Iako je pretrpela veliku torturu od bivšeg dečka, nakon što je izneo njen broj privatan, ona je odlučila da se odmori na Crnogorskom primorju, a tom prilikom otkrila je jedan detalj koji je sve iznenadio. 

Foto: E-stock, Instagram.com

Maja Marinković i BIlal Brajlović

 

Naime, Maja je u Beogradu ostavila na čuvanje psa Lea ocu Takiju Marinkoviću, pa kako joj je nedostajao, ona je pozvala njega na video poziv, što je objavila i svojim pratiocima na Instagram profilu. 

- Meni moje pače nedostaje - napisala je Maja na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

- Nisam ponovo zaljubljena, tek sam raskinula, prija mi sloboda, u nedelju idem na more i nastavljam svoj život. Nije vredno toga da padam u bedak, očekujte staru Maju. Idem sa Slađom na more, Jaško je već tamo, možda ga sretnemo. Laž je da sam imala s*ks sa Janjušem posle emisije, Bilal ima paranoje i halucinacije zbog opojnih supstanci. Može da me tuži, već sam ukapirala da ima dozu tužibabe u sebi. Dao je moj broj telefona javno, ceo dan mi telefon bruji. Biće tuženi svi koji su u tome učestvovali - rekla nam je Maja, pa nastavila:

- Bilo je lepo sa Bilalom na početku, pa se omaklo kontroli. Mi živimo totalno različite živote. Previše sam mu dala na značaju, našem odnosu je došao kraj - dodala je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading