SAŠKA PECNULA BRESKVICU! Progovorila o pregledima na Jutjubu, pa objasnila da pobeda nije bitna! (VIDEO)

Autor: P. R. - D . L.

Zabava

29.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je bila oštra na jeziku!

SAŠKA PECNULA BRESKVICU! Progovorila o pregledima na Jutjubu, pa objasnila da pobeda nije bitna! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Saška Janks rekla je pred svoj nastup na PZE, gde će predstaviti pesmu "Kolo", da joj nije bitna pobeda, već je važno da nastup i pesma s kojom se neko predstavlja dođu do izdražaja i da zažive kod publike. Ona je rekla da broj pregleda nije važan, aludirajući na pesmu Anđele Ignjatović Breskvice, koja je dosta popularna. 

- Jedva čekam da vidite šta sam sve spremila. Nisam sama na sceni, pa za to treba mnogo vremena. Aleksandar Sofronijević je imao hrabrosti da iznesemo nešto što se dosad nije čulo. On zna šta su prave stvari. Mešavina soul muzike, RnB i hip hopa. Jesam povratnica ovde, ali moram da kažem da je činjenica da sam često bila druga ili treća inače kad sam se takmičila, a druga činjenica je da je ovo moj prvi PZE. Vodim se time da ono što smo uradili dobije svoje mesto i publiku. Nije mi bitna pobeda već kako će se kotirati to što ste prezentovali. Bitno je da smo na kraju dana ljudi, pobeda je manje važna, kaže ona i dodaje: 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Breskvica

 

- Mislim da moja pesma po kvalitetu ima mesto u finalu.  Mnogo je dobrih ljudi, svi su se dobro pripremili, tako da biće šta biti mora. Znamo da smo uradili dobru stvar. Ne može na Jutjubu da se vidi koliki je hit neka pesma, jer tim brojkama može da se manipuliše. Nisu bitni pregledi kako neki tvrde. 

Inače, Aca Sofronijević bio je podrška i saradnik na svemu, pa je rekao koliko mu sve ovo znači.

- Odlična je atmosfera i drago mi je što će svi moći da vide na čemu smo radili. Dobro je što je atmosfera odlična, svi su super raspoloženi i nadam se da će pesma naći svoje mesto kod publike.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading